• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

NX Mold Wizard ускорява до 5 пъти дизайна на матрици

NX Mold Wizard на Siemens прилага подредена автоматизирана технология за оптимизиране процеса на проектиране на матрици, осигурявайки нива на производителност, които драматично превъзхождат традиционният CAD софтуер.

Intelligraph Plastic injection mold designС предлагането на структуриран работен процес, базиран на експертни знания и най-добри практики, автоматизация на специфичните за матрици стъпки на проектиране и библиотеки от стандартни компоненти, NX Mold Wizard осигурява подреден стъпков процес, който интегрира сложните елементи на технологията за проектиране на матрици в автоматизирана последователност от логични операции.

Mold Wizard е изграден върху NX, най-мощната в бранша CAD система за разработване на продукти. В резултат на това, инструментите за моделиране геометрията на детайлите, създаването на делителни повърхности и автоматичните актуализации при промяна в геометрията на отливката са  най-стабилните в индустрията.

Capture


По-малко способните CAD системи могат да се справят отделни детайли и матрици. NX Mold Wizard може да се справи и с най-трудните задачи.

В България, NX Mold Wizard е отлично приет и широко използван от във водещите български производители на формообразуващ инструмент като Интехна, Гуала Кложърс България, Готмар и много други.

 
Вижте подробно работния поток и функциите на NX Mold Wizard тук …

 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.