• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

NX вече в непрекъснато обновяване

Siemens пре-позиционира своя водещ продукт NX към непрекъснат процес на обновяване, обещавайки по-малки, и по-управляеми актуализации. Al Dean обяснява какво означава това за потребителите и разяснява новостите в последните актуализации.

(Вижте цялата статия тук (PDF, 9 страници) ...)

През цялата си десетилетна история на развитие Siemens NX е доставян на клиентите под формата на голямо годишно издание, следвано от поредица от по-малки сервизни пакети през цялата година. Всичко това се променя. Отсега нататък екипът за разработка на този продукт ще поеме по-гъвкав подход към актуализациите.

Какво означава това за клиентите?

 

00234 1200x628 2

 

По същество, това означава редовен поток от месечни актуализации, подобно на наскоро разработените облачни системи, като Onshape или Autodesk Fusion 360. Оказва се, че ползите от този подход са многобройни; сред тях е намаленото въздействие на всяка актуализация по отношение на по-малко проблеми с инсталирането и обучението на потребителите.

В същото време, Siemens се възползва от възможността да се справи с ключов проблем, засягащ актуализациите на софтуера, свързан с директната връзка между NX и Teamcenter. Това е решено като потребителите не трябва да обновяват двата пакета едновременно (важна особеност, тъй като ъпгрейдите на Teamcenter могат да бъдат наистина сериозни начинания.)

Първите резултати показват, че много от клиентите на Siemens, особено тези, които са по-нови в системата, възприемат добре идеята за по-малки и по-чести актуализации. И само времето, както се казва, ще покаже.

По отношение на това, което екипът е постигнал в краткия период между последната цифрова версия на NX 12 и тази на най-новата актуализация, промяната е доста забележителна.

Вижте цялата статия тук (PDF, 9 страници) ...

 


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.