• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Роботи KUKA сортират по 3000 кръвни проби на ден

Университетската болница в Олборг, Дания, е най-голямата болница в региона на Дания в Северен Ютланд. Всеки ден до 3000 проби от кръв пристигат тук в лабораторията. Те трябва да бъдат тествани и сортирани - отнемащ време и монотонен процес, който се извършва ръчно досега.

Университетската болница вече разполага с автоматизирана процедура - базирана на KUKA роботи система и интелигентни транспортни кутии гарантират качеството на пробите, и показват как работните процеси в болниците могат да бъдат опростени чрез автоматизация.

Това оставя на специализирания персонал повече време за пациентите - което може да бъде предимство, особено във време на недостиг на специалисти или във време на интензивен стрес за болниците. LT Automation and Intelligent Systems са разработили роботизирана система с транспортни кутии за автоматично проверка и сортиране на кръвни проби в университетската болница в Олборг. Инсталирани в системата за сортиране за и два робота KUKA.

Blood sample handling University hospital Aalborg

„Искахме да автоматизираме този процес, за да облекчим тежестта върху нашите служители“, обяснява Анебирте Бо Хансен, ръководител на отделението в университетската болница в Олборг. „Освен това търсехме решение за подобряване на мониторинга на качеството и температурата на кръвните проби.“ Две местни компании участваха в автоматизирането на процеса на сортиране на кръвни проби: LT Automation A / S проектира и внедри роботизираното решение. В  системата за сортиране бяха инсталирани два робота от серията KUKA KR AGILUS.

Вижте цялата статия на тази връзка ...

 

Вижте повече за KUKA роботите тук ...

 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.