• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Simcenter 3D в списъка на най-добрите CAD/PLM софтуерни продукти на G2 за 2023 г.!

G2 току-що публикува списъка си за най-добри CAD и PLM продукти за 2023 г., а Simcenter 3D беше класиран под номер 14 като цяло и беше най-високо класираният инструмент за симулация в списъка!

Simcenter 3D ви помага да моделирате и оценявате работата на сложни продукти чрез революционни подобрения в ефективността на симулацията. Чрез интегриране на множество физически домейни заедно от една среда за симулационно моделиране, вие получавате по-добра представа за ефективността на вашите продукти по-бързо.

Simcenter 3D G2 Best CAD PLM Software 2023 Slide

Simcenter 3D е интегрирана среда, в която извършвате цялата си CAE предварителна и последваща обработка. Ненадминатите инструменти за манипулиране на геометрията ви помагат интуитивно да премахнете и абстрахирате геометрията на компютърно подпомогнато проектиране (CAD) от всеки източник. Изчерпателните инструменти за свързване и моделиране поддържат множество приложения за симулация и ви дават уникалната възможност да свържете вашия модел за анализ с данни за проектиране. Това ви помага да ускорите досадния процес на моделиране и да поддържате моделите за анализ в синхрон с най-новия дизайн.

Simcenter 3D интегрира индустриални стандартни мултидисциплинарни симулационни решаващи устройства, всички от централизираната инженерна среда. Солвърите на Simcenter 3D позволяват симулации за структури, акустика, структурна динамика, издръжливост, движение, термични, електромагнитни и други, като ви помагат да предскажете производителността в реалния свят за голямо разнообразие от области на физиката. 

Тази тясна интеграция на решения с широк кръг CAD продукти рационализира мултифизичните процеси, които иначе биха били твърде предизвикателни за изпълнение.

Повече за Siemens Simcenter 3D може да намерите на: https://www.spacecad.bg/simcenter-3d

 


Последни новини

  • Cyber Monday 2022 Siemens Solid Edge софтуер (Новини) 21 Ноември 2022

      Не искате да изпуснете Cyber Monday 2022!Вземете продукт от портфолиото на Solid Edge с 40% отстъпка! Уважаеми Колеги, За много кратко време...

  • Уебинар "Новото в Solid Edge 2023" (Новини) 17 Октомври 2022

    Спейскад Ви кани да се присъединете към безплатния уебинар за новата версия на Siemens Solid Edge 2023, най-доброто CAD/CAM решение,...

  • Новото в Solid Edge 2023 (Новини) 14 Октомври 2022

    Новото в Solid Edge 2023 Безпроблемното сътрудничество между екипи и системи Ползите Безпроблемно глобално сътрудничество...

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.