• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Siemens Realize Live 2023 - AI, намаляване на CO2, HPC и SaaS

В 43-етажното казино и хотел Mandalay Bay, Las Vegas, на около 15 минути пеша от масите за рулетка и слот машините, производствени титани и стартиращи компании се събраха, за да направят колективен залог от различен вид.

На конференцията Siemens Realize LIVE Americas 2023 мнозина залагат на цифровите близнаци като бъдещето на интелигентното производство.

В основната си реч Тони Хемелгарн, президент и главен изпълнителен директор на Siemens Digital Industries, изложи структурата на цифровите близнаци – цифровата нишка. „Това, което имаме предвид под цифрова нишка в момента са свързани данни, информационният поток“, каза той. „Нашите цифрови нишки обхващат целия поток във вашата голяма или малка компания, за да се справяте с технологията и да обединявате работните потоци и управлявате измененията.“

Много от ключовите лектори, като Easton LaChappelle, основател и главен изпълнителен директор на Unlimited Tomorrow; и Brian P. Carbrey, главен архитект на Digital Engineering на Boeing Defense, Space & Security, обсъдиха използването на цифрови близнаци или цифрови реплики за симулация и тестване на продукти.

На изложението Рави Шанкар, директор, Solutions & Technical Marketing, Siemens Digital Industries Software, демонстрира как дигиталните близнаци могат да бъдат развивани и използвани с помощта на приложения за добавена реалност на мобилни устройства.

Прочетете целият материал за събитието на тази връзка ...

 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.