• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Планирайте, разработвайте и доставяйте иновативни продукти и услуги със Siemens Teamcenter. Открийте защо Teamcenter е водещ избор в управлението на жизнения цикъл на продукта (PLM). 

Използвайте цифрови близнаци, за да свържете и оптимизирате процесите за проекти, системи, софтуер, симулация и визуализация, техническа поддръжка и ремонти за управление на жизнения цикъл. Разрешете проблемите, преди да са станали реални. 

  • Сътрудничество и иновации. Свържете хората във вашия бизнес. Автоматизирайте и рационализирайте процесите на жизнения цикъл на продукта. Осигурете видимост за всеки да вземе иновативни продуктови решения.
  • Разчитайте на лидера. Стартиращи предприятия до големи предприятия - в различни индустрии - се доверяват на Teamcenter. Инвестирайте в бъдещето с модерен PLM с несравнима широчина, дълбочина и използваемост.
  • Оптимизирайте жизнения цикъл на вашия продукт. Teamcenter помага на потребителите да планират, разработват, доставят и поддържат продукта през неговия жизнен цикъл. 

Вижте повече за Siemens Teamcenter PLM на тази връзка ...

tc topaz enhance 4x

 

Планирайте. Определете стратегическата посока и продуктовата дефиниция, за да ръководите решенията надолу по веригата.

Развивайте се. Проектирайте и документирайте мултидисциплинарния продукт, като използвате цифровия близнак.

Доставяйте навреме и поддържайте безпроблемно. Свържете разработката на продукта с производството и обслужването

Teamcenter X SaaS расте с вашия бизнес. Вижте как дори и най-малкият стартиращ бизнес може да расте с Teamcenter X - в Cloud SaaS  Teamcenter се включва незабавно за бърза стойност. Можете да управлявате цифровия си близнак на продукта ефективно, за да пуснете нови и иновативни продукти на пазара по-бързо – и по-бързо да развивате бизнеса си.

Вижте повече за Siemens Teamcenter PLM на тази връзка ...

 


Francis Sim 01

 
Siemens NX е върхът на продуктовия дизайн, инженеринга и софтуера за производство. В сравнение с другите продукти, NX има повече инструменти извън CAD, включително симулация, CAM, управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), анализи по метод на крайните елементи (FEA) и изчислителна динамика на флуидите (CFD).

Защо NX CAD/CAM ?

Много успешни фирми, от стартъпи до мултинационални компании, получават конкурентни предимства, използвайки Siemens NX:

  • 50% по-бързи цикли на проектиране на продукти. Пуснете продуктите си на пазара по-бързо, с по-малко преработка и по-малко прототипи, като използвате интегрираните NX CAD продукти.

  • 20% по-кратко време до производството. Интегрираните възможности за проектиране и производство на NX помагат на компаниите да спазват кратки срокове.

  • 90% производителност от първия път. Решенията за производство на NX позволяват на бизнеса да повиши KPI, като същевременно подобрява устойчивостта.

    Вижте подробно възможностите на NX CAM 

Поддържани операционни системи и платформи: NX работи на Linux , Microsoft Windows и Mac OS .

Вижте повече за Siemens NX 

Вижте потребителите на Siemens NX и Solid Edge в България


Siemens Solid Edge (вижте подробно тук ...) е водеща CAD/CAM/CAE система, 100 % изградена върху собствените на Siemens  софтуерни компоненти - Parasolid, D-cubed, JT, широко използвани под лиценз на Siemens и към  множество конкуренти системи - SolidWorks, Ansys, VISI, Top Solid и много други.

Solid Edge e класиран като най-добър CAD продукт в основната категория на G2: "CAD and PLM products"... 

g2se

Вижте повече за Solid Edge на тази връзка ...

  • Като уникално предимство, единствен в CAD продуктите в този клас  Solid Edge ползва синхронната технология на Siemens, която позволява уникална свобода на директно редактиране на сложни модели директно в средата за асемблиране;

  • Siemens Solid Edge предлага напълно интегрирана среда за FEM/FEA симулации, анализи и оптимизация на модели по метод на крайните елементи и флуидни изчисления (CFD) на взаимодействия от типа "поток" - "солид";
  • Единствен в този клас, Siemens Solid Edge включва напълно интегриран CAM модул от Siemens MX CAM за програмиране на машини с CNC управление.
Siemens Solid Edge се предлага както с безсрочен лиценз, така и с абонамент за 12 месеца, с последващо подновяване при желание на потребителя. 
 
Solid Edge се доставя с безпатно включена олекотенa система за управление на данните (PDM), и може да бъде свързан със системата за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), Siemens Teamcenter.

Вижте повече за Solid Edge на тази връзка ...
 

Вижте потребителите на Siemens NX и Solid Edge в България на тази връзка ...


ibs qms professionalsb 640x360 tcm27 87146

IBS QMS, част от Siemens Opcenter, предлага холистично решение за управление на качеството през целия жизнен цикъл на продукта и веригата на доставки. IBS QMS помага на производителите да контролират качеството, производството, проследимостта и усилията за съответствие, за да оптимизират процеса и стойността на продукта. Решението помага на производителите да се справят с всички проблеми с качеството, като изграждат както между отраслови, така и специфични за индустрията най-добри практики. 

Siemens IBS QMS demming Circle ENG 400x400

IBS QMS отговаря на ключови стандарти за качество, включително ANSI/AIHA Z10-2005, BS8800, Basel II и AUS/NZS 4360, DIN EN ISO 9000, FDA 21 CFR част 11 и 820, ISO 14971 и 13485, ISO 31000, ISO/ IEC 27002:2005, IATF 16949:2016, OSHA18001, Q 101, SOx и VDA 6.1.

Проектиран да рационализира процесите в областта на разработването на продукти, производството, тестването и приемането, IBS QMS представлява стълб от портфолиото на Siemens за управление на производствените операции (MOM) .

Сега под егидата на Opcenter Quality, IBS QMS включва системи, пригодени за конкретни ключови индустрии и/или функционални области. 

Решенията на IBS QMS позволяват на специфични за клиентите приложения да осигурят гарантиране на качеството, независимо от вертикалната интеграция, производствените процеси/модели и етапа във веригата на доставки.

В рамките на портфолиото на IBS QMS водещият IBS QMS Professional е ориентирано към процесите, модулно, многоезично и между индустриално компютърно подпомагано качество (CAQ) решение. 

  • IBS QMS Automotive се занимава с интегрирано осигуряване на качеството в производството на автомобили, което обхваща целия процес от корпуса на каросерията до крайния продукт. 
  • CompliantProTM е интегрираното решение за управление на съответствието в IBS QMS, което създава прозрачност във всеки от дефинираните фирмени процеси и гарантира спазването на всички съответни насоки, разпоредби и изисквания.

IBS QMS Professional хармонизира и стандартизира качествените процеси през целия жизнен цикъл на продукта. От проектиране и планиране (идея) през производствения процес (реализация) и обратно с непрекъснато подобрение (използване), IBS QMS Professional поддържа цялостен процес на качество със затворен цикъл. 

Вижте подробно описание на Siemens IBS QMS, заредете PDF от тази връзка ...


Страница 1 от 2

Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.