• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Ново решение в портфолиото на СпейсКАД - Altair SimSolid

След изпълнение на сериозен тестов проект, СпейсКАД стартира сътрудничество с водещата световна компания Altair (https://www.altair.com/) за съвместно предлагане на софтуера за симулация - Altair SimSolid.

SimSolid работи върху пълноценни CAD сглобки за осигуряване на бърза, точна и надеждна структурна симулация, без да се изисква опростяване на геометрията, почистване или омрежаване! Основната технология на SimSolid  се основава до голяма степен на работата на д-р Виктор Апанович, бивш професор в Беларус политехнически университет и съосновател на SimSolid

Заявете Вашата тестова версия на SimSolid от тук ...

Screenshot 2020 05 29 17.09.46


" Вярваме, че SIMSOLID е революционен технологичен пробив, който ще окаже дълбоко въздействие върху дизайна на продуктите ", каза Джеймс Скапа, изпълнителен директор на Altair. Невероятно бърз, точен и надежден,  SIMSOLID ни дава основание да вярваме, че играта се променя в нашата индустрия. "
Компютърният двигател на SIMSOLID е комерсиална реализация на нова и непубликувана математика, базирана на разширения към теорията на външните приближения. SIMSOLID контролира точността на решението, използвайки многопроходен адаптивен анализ, което го прави изключително бърз и ефективен.  Големи и сложни сглобки могат да бъдат решени бързо дори на преносими компютри!

SIMSOLID е софтуер за структурен анализ, разработен специално за инженери - конструктори. Той елиминира опростяването и свързването на геометрията, двете най-отнемащи време и големи експертни задачи, извършени в традиционния FEA. Освен това SIMSOLID е способен да анализира много бързо сложни детайли и големи асемблирани модели, които не са практични с традиционните FEA. Както бърз, така и точен SIMSOLID контролира точността на крайният резултат. 

Вижте повече за SIMSOLID на тази връзка ...

Заявете Вашата тестова версия на SimSolid от тук ... 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.