• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Новини

Solid Edge 2024 класиран като най-добър CAD продукт

Solid Edge e класиран като най-добър CAD продукт в основната категория на G2 - "CAD
and PLM products
": 
https://www.g2.com/best-software-companies/top-cad-and-plm


Solid Edge 2024 на Siemens продължава да разширява границите на технологията за разработка на продукти, като дава възможност на потребителите да проектират по-интелигентно във всеки аспект от разработката на продукти. 

С непрекъснат фокус върху потребителското изживяване и голяма производителност при сглобяване, Solid Edge 2024  въвежда функционалности и подобрения за автоматизиране и ускоряване на дизайна, както и по-близко сътрудничеството. Няколко акцента, с които се гордеем - девет пъти по-бързата графична производителност, връзки при сглобяване, управлявани от изкуствен интелект (AI), голям напредък в интелигентното оразмеряване и много повече...

Изкуственият интелект (AI) е гореща тема в света на технологиите – как Siemens го използва в света на 3D дизайна и инженерството? Един от ключовите акценти в Solid Edge 2024 е продължителната работа на Siemens по прилагане на AI технологии в процеса на проектиране, за да се ускорят нещата – да се премахне повтаряща се работа и да се използва машинното обучение, за да се помогне на потребители да бъдат по-продуктивни. Чудесен пример е новата подобрена с изкуствен интелект команда „замяна на детайл“, която използва изкуствен интелект за прогнозиране на решения за замяна на поява на компонент в сглобка. AI разглежда геометрията на детайл, която потребителят заменя заедно с геометрията на новия детайл, и представя жизнеспособни решения – след това те щракват върху правилното решение и са готови. AI спестява усилия, може да ускори итерациите на продуктите и пре-проектирането, като не се налага да създавате тези връзки ръчно и работи еднакво добре със стандартни, импортирани части, както и със собствени данни.

Какво мислят вашите клиенти за използването на AI като част от ежедневните им дейности? AI, когато се внедри в инструментите на Solid Edge, може да премахне повтарящи се задачи и да освободи ресурси в инженерен екип. Реалността е, че CAD потребителите често изпълняват досадни, повтарящи се задачи – така че защо да не оставим компютъра да прави това? Най-добрият отговор е да цитирам друг бета тестер, Дейвид Айвърсън от производителя на отделими бутални газови компресори, Ariel Corporation, който обича това, че позволява на екипа му да се съсредоточи върху истинските предизвикателства. Той каза, че: … "Solid Edge 2024 ни помага да работим по-интелигентно и да бъдем по-продуктивни. Включването на AI в нашите процеси на проектиране намали времето, прекарано в досадни задачи, позволявайки ни да вършим повече от приятните неща" …

Ускоряването на процеса на проектиране. За да помогне на своите потребители да преодолеят предизвикателство при проектиране на комплексни машини, Siemens предлага в новата версия Solid Edge Design Configurator за проектиране, базирано на правила. Първо, вече сме в състояние да включим предварително конфигурирани модели в Solid Edge Design Configurator, така че инженерният екип може бързо и лесно да постави интелигентни набори от данни на общи елементи като стълби, конвейери и заграждения, които се адаптират според правилата на дизайна – отново нещо, което се повтаря и е идеален за автоматизация.

 Разширявайки допълнително използването на дизайн, базиран на правила, ние също въведохме Solid Edge Design Configurator Connect. Това е удобен за потребителя уеб-базиран конфигуратор, който управлява най-сложните задачи по ценообразуване и продуктови конфигурации, позволявайки на потребителите да конфигурират онлайн във всеки браузър просто и лесно. След това автоматично генерира документацията за продажба, включително 3D модели, което позволява на клиентите да разтоварят част от работата, която традиционно се извършва в инженерния офис, и да я преместят в ръцете на екипа по продажби и маркетинг. 

Вижте още тук: https://www.spacecad.bg/solidedge/solid-edge 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.