• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

KR 4 ​​AGILUS от KUKA

Резултат с изображение за „kuka kr 4 agilus“

Новият KR 4 ​​AGILUS от KUKA: компактна производителност навсякъде, където е необходимо

С новия KR 4 ​​AGILUS, KUKA представя горещ кандидат за първо място в малките класации за роботика от октомври нататък. Компактният робот е оптимално проектиран за роботизирана автоматизация в производството на електроника и за обработка на задачи в други индустрии.

На практика неограничен потенциал за малки роботи в електронната индустрия

В малки автоматични клетки, в производствени среди с ограничено пространство, за сценарии на приложение с високи изисквания - новото KR 4 AGILUSмалък робот от KUKA доставя. Потенциалът за автоматизирани производствени процеси е практически неограничен с новия модел в категория полезен товар до 4 кг - не само в електронната индустрия , но и в много други сектори. Роботът може да бъде инсталиран във всяка позиция, например: на пода, стената или тавана, под всякакъв ъгъл.
 
Роботът премества товари до 4 кг бързо и безопасно. С увеличения си обхват от 600 мм, той има още повече възможности за приложение - в сравнение с предишните поколения работният плик е разширен с почти 40 процента. В същото време той осигурява максимална прецизност при минимално пространство. KR 4 AGILUS демонстрира своята мощ по отношение на повторяемостта и времената на цикъла: с максимално отклонение от 0,02 mm на работна стъпка и време на цикъл по-малко от 0,4 секунди (в малкия цикъл на Adept), роботът води полето. Що се отнася до изискванията за поддръжка, той използва по-сдържан подход, достигайки своя максимален експлоатационен живот с минимални усилия за поддръжка.

Повече функции и възможности за роботизирана автоматизация в производството на електроника

 

 Ние доставяме нов малък робот от 4-килограмовия клас, който е истински „голям хитър“, идеално подходящ за широк спектър от задачи по автоматизация - както в електронната индустрия, така и в много други сектори. 

Маркус Холфелдер-Асам, портфолио мениджър в KUKA

Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.