• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

NX въведе ново алгоритмично моделиране

Някои проекти са по-лесни за реализиране чрез изчислително описание, отколкото чрез ръчно моделиране. Отнемащо много време, персонализирано кодиране ограничава творчеството и гъвкавостта. Новата   функция за алгоритмично моделиране NX ви позволява да създавате силно персонализирани проекти -  без сложно програмиране.

Сложните проекти, които по-рано бяха възможни само чрез комплексно ръчно програмиране, сега могат да бъдат постигнати чрез интуитивен и управляван от логиката подход в NX. Алгоритмичното моделиране позволява на дизайнерите да опишат целта за проекта. Тези функции са идеални като шаблони за автоматизация и дизайн и могат да се създават, съхраняват и използват повторно директно в NX.

Тази демонстрация подчертава някои от ключовите възможности, от които нашите клиенти ще могат да се възползват в новите версии на Siemens NX:

Повече за Siemens NX може да намерите тук ...


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.