• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

US Airforce избраха PLM платформата Teamcenter на Siemens

Siemens разширява отношенията си в подкрепа на американските военновъздушни сили с цифрови възможности за иновации в отбранителната индустрия.

Американските военновъздушни сили избраха софтуера на Teamcenter на Siemens като основна информационна система, за да подкрепят своята дигитална стратегия за придобиване и поддържане на критични системи и технологии за всички свои дейности. Изборът на Teamcenter за корпоративен стандарт на ВВС следва договор за безсрочна доставка от 2019 г. за 24,6 милиона долара на Siemens за лицензиране, развитие и поддръжка.

Teamcenter, част от портфолиото на Xcelerator на Siemens Digital Industries, е модерно, отворено и адаптивно решение за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), което предоставя цифрова нишка за иновации през целия жизнен цикъл. Чрез използването на Xcelerator, интегрираното портфолио от софтуер, услуги и платформа за разработка на приложения на Siemens, Министерството на отбраната и авиокосмическата и отбранителната индустрия могат да интегрират различни хранилища с програмни данни и ефективно да споделят подробности за производителността на продукта по всяко време, и от всяко място.

Cover story

„Невероятно се гордеем, че подкрепяме военновъздушните сили с набор от инструменти, който подкрепя тяхното цифрово развитие, и фундаментално подобрява начина, по който те могат да разполагат с по-голяма скорост и пъргавина“, казва Тина Долф, президент и главен изпълнителен директор на Siemens Government Technologies. „Предоставяйки на ВВС и други отбранителни агенции стабилно корпоративно PLM решение, чувствителни към времето и действащи данни могат да бъдат достъпни през най-ранните фази на жизнения цикъл на системата, което води до по-ниски оперативни разходи, по-малко прекъсвания и като цяло подобрена готовност.“  

Siemens Government Technologies (SGT) - специализирания доставчик на продукти, технологии и софтуер на Siemens за държавни клиенти, води фокусирани усилия за прилагане на натрупания опит в индустриите чрез цифрови близнаци и бързо прототипиране в полза на цялото Министерство на отбраната (DoD), казва компанията.

За допълнителна информация как Siemens дава възможност за цифрова трансформация в космическата и отбранителната индустрия, щракнете тук.

Източници: Материали за печата, получени от компанията и допълнителна информация, получена от уебсайта на компанията.

 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.