• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

4 ключови тенденции в машиностроенето

Машиностроенето днес е много сложно и динамично. Процесите на цифровизация и увеличаващата се интеграция на софтуера в самите машини напълно са преобразили начина, по който промишлените машини се проектират, разработват, произвеждат и пускат в експлоатация.

За да ви помогнем да се ориентирате в това пътуване, ние предлагаме електронна книга, която ви дава бърз преглед на най-важните тенденции, които ще доведат до промяната на пазара на машиностроенето, и обяснява как Siemens Advanced Machine Engineering може да предостави информацията и инструментите, необходими за бъдете готови за бъдещето на машинния дизайн.

Изтеглете електронната книга от този адрес …

Сложността на днешните пазари принуждава машиностроителите да се развиват от традиционния „физически“ продуктов инженеринг към симулационен, цифров дизайн на машините.

Потребителите на машини все повече изискват пакетни решения от интегрирани продукти и услуги, които са персонализирани да отговарят на техните индивидуални нужди. От друга страна, производителите на машини трябва да реагират на сложността, създадена от потребителските изисквания с изключително гъвкави, свързани и адаптивни машини, които поддържат висока ефективност, получена чрез и интелигентна връзка чрез Интернет на нещата (IoT).

 

Лидерите на технологичните иновации трябва да приемат мислене около новите практики, които изискват постоянна промяна. Промените може да бъдат постепенни или радикални, и могат да бъдат приложени към съществуващи или нови бизнес модели и технологии.

Siemens Advanced Machine Engineering предлага трансформация за насърчаване създаването на модерни машини, при която утрешният инженеринг, производство и електрониката се срещат днес.

Решения на Siemens помагат на фирми от всякакъв размер да създават и използват цифрови близнаци, които предоставят на организациите нови прозрения, възможности и нива на автоматизация за да стимулират иновациите.

За повече информация относно Siemens Advanced Machine Инженеринг, посетете siemens.com/plm/advancedmachinery или ни последвайте ни в LinkedIn, Twitter, Facebook и Instagram.

Готови ли сте за предизвикателството?


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.