• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Директно производство на пластмасови детайли с Figure 4

3D Systems Figure 4 превръща 3D производството на пластмасови детайли в реалност - с повишена производителност, издръжливост, повторяемост и по-ниска обща цена на операциите. 3D Systems Figure 4 доставя Six Sigma производителност с повторяеми, точни пластмасови детайли с безупречно качество в разнообразна гама от материали - без нужда от формообразуващи инструменти!

3D Systems cover June 19 mid west 1 figure 4 modular on site 1


Figure 4 осигурява изключително бързо адитивни производствени технологии в отделни модули, което позволява да бъде поставен в автоматизирани линии за сглобяване и интегрирана с вторични процеси, включително на измиване, изсушаване и втвърдяване на крайната употреба детайли.

Дигиталното формоване намалява разходите за разработка, увеличава производителността чрез елиминиране на разходите и времето на скъпоструващи инструменти. Процесът на дигитално формоване на работния процес ускорява и опростява производството с автоматизация на производството на пластмасови детайли в малък и среден обем. Figure 4 предоставя повтарящи се, точни детайли в гъвкав, поточен производствен процес.

Вижте подробно на тази връзка: https://www.3dsys.space/-figure-4 


• Модулната платформа расте с потребностите на производство. Налична в различен клас единици и мащабируемост по всяко време, Figure 4 позволява производственият капацитет да нараства заедно с търсенето - от самостоятелен принтер за бързо прототипиране и директно 3D производство с малък обем, до модулни системи, които нарастват с увеличаване на обема ви, до напълно автоматизиранo, напълно интегрирано фабрично решение.

• Широка гама от материали. Широката и разширяваща се гама от материали за Figure 4 включва над 30 различни материала. Индустриалните пластмасови смоли отговарят на широк спектър от нужди за приложения, включително за функционално прототипиране, директно производство на детайли за крайно използване, формоване и леене, с ABS-подобни, поли-пропиленови, подобни на каучук, леещи се, термоустойчиви и био-съвместими материали.

• Водеща производителност. Комбинацията от скорост и точност, допълнена от светлинен процес за UV втвърдяване, който отнема минути срещу часове с термично базирани процеси на втвърдяване, дават най-високата производителност и най-ниско време за производство при адитивните производства. Последните данни показват скорост на печат на детайли с Figure 4 до 65 мм/час, скорост на прототипиране до 100 мм/час, висока точност и повторяемост на детайлите във всички използвани материали.

3d systems figure 4 plated vent 2018 2


Предимството на директното производство е, че не се нуждае от инструментална екипировка. Дизайнът за Figure 4 трябва да отговаря само на функционалността, а не на наклоните, подрязванията, страничните вложки и другите функции, необходими за леене под налягане. В зависимост от броя конфигурирани модули, Figure 4 позволява директен печат на пластмасови детайли в обем до 1,000,000 броя годишно.

Вижте подробно на тази връзка: https://www.3dsys.space/-figure-4 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.