• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Sandvik Coromant обявява партньорство със Siemens

Лидерът в машинните обработки Sandvik Coromant обяви най-новото си партньорство с Siemens Digital Industries Software, за да интегрира своята технология PrimeTurning™ в софтуера NX™ на Siemens . Партньорството ще позволи на потребителите на NX ефективно да дефинират операции от типа PrimeTurning™ чрез интеграция с едноименния модул.

За разлика от конвенционалните операции при струговане, методологията PrimeTurning™ се основава на инструмент, влизащ в компонента при патронника и отстраняващ материала, докато се движи към края на компонента, далеч от патронника. Това дава възможност за прилагане на малък ъгъл на влизане и възможност за обработка с по-високи параметри на рязане. Освен това, конвенционално завъртане (от края на детайла към патронника) може да се извърши с помощта на същите инструменти.

rtaImage


Чрез внедряването на PrimeTurning™, някои приложения могат да видят увеличение на производителността над 50%, в сравнение с използването на конвенционални техники. Като лидери в производството, Sandvik Coromant и Siemens се надяват, че партньорството ще даде възможност на други производители да прилагат с доверие нови и продуктивни методи на обработка.

Оценката на цифровата трансформация за 2021 г., съвместно продуцирана от The Manufacturer и IBM , показва, че производителите фокусират своите цифрови инвестиции в четири ключови области, едната е сътрудничеството. Като работят заедно, Sandvik Coromant и Siemens имат за цел да улеснят сътрудничество между екипите и да повишат производителността.

NX на Siemens е усъвършенстван софтуер за компютърно проектиране (CAD), компютърен инженеринг (CAE) и компютърно подпомогнато производство (CAM), който цифрово свързва всеки аспект на производствените процеси. Този интегриран набор от инструменти помага на компаниите да запазят целостта на данните, да поддържат дизайнерските намерения и да постигнат и поддържат  високоефективно производство.

Вижте цялата статия на този адрес: https://automation-update.co.uk/2021/07/01/sandvik-coromant-announces-latest-partnership-with-siemens/ 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.