• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Автоматизирано 5-осево почистване с NX CAM

В последната вересия на NX CAM беше въведена нов подтип на операция, Multi-Axis Deburring, която да ви помогне да намалите времето за програмиране, да създадете интелигентни операции за рязане без сблъсък и изходни оптимизирани инструментални пътища за високоефективна механична обработка.

Автоматизираното почистване по много едновременноо управлявани оси ви дава възможност да създавате 3, 4 и 5-осеви операции за почистване на ръбовете на фаски и закръгления, като NX CAM автоматично разпознава ръбовете на детайлите с всяко ниво на сложност и след това създава много-осеви операции, за да обработи до посочения размер на фаските.

Multi Axis Deburring поддържа по-бързо програмиране на детайлите чрез автоматично откриване на ръбове и наклоняване на оста на инструмента въз основа на потребителското задание за осигурияване безопасни и ефективни пътища на инструментите. За да валидирате създадените пътища с инструменти, можете да стартирате симулация чрез G-кода, задвижвана, преди да изпратите програмата на CNC машината.

В зависимост от геометрията на детайла, можете бързо да създадете различни много-осеви операции, като например 3+2-осеви, 4-осеви ротационни и 5-осева механична обработка.

Multi Axis Deburring също така поддържа използването на различни типове инструменти за рязане,. Усъвършенстваните контроли ви помагат да дефинирате модела на рязане, оста на инструментите и движение на инструментите, което води до гладки и оптимизирани операции по механична обработка.В този кратък видеоклип можете да видите как бързо да създадете 5-осеви почистващи операции с минимално потребителско усилие ...

Повече за NX CAM може да намерите на тази връзка ...


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.