• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Роботите KUKA в металоoбработващата индустрия

KR QUANTEC nano F


Като пионер в базираните на роботи решения за автоматизация и Industry 4.0 , KUKA разполага с правилните процеси, технологии и продукти, за да осигури най-високо качество във всички области на приложение на роботите. 

KUKA предлага широка гама от промишлени роботи, които са пригодени да отговорят на много взискателните изисквания на металообработващата индустрия - например за коване при температури над 1250 градуса по Целзий. Вие може да заявявате много от роботите на KUKA в специален дизайн, напр. за работа в особено гореща или влажна среда.

С гъвкави производствени клетки, като сглобяемата и готова за употреба роботизирана клетка KUKA flexibleCELL laser, Вие можете да автоматизирате своето производство бързо и лесно. KUKA Ready2 решенията позволяват на малките и средни предприятия да се възползват от предимствата на автоматизацията - те включват пълен комплект хардуер, горелки, материали и източници на заваръчен ток. Включените софтуерни пакети гарантират, че всяка система постига най-добри резултати при напълно независима работа.

KUKA ви предлага високотехнологични продукти, които оптимално допълват работата на вашите служители. С холистичен поглед върху веригата с добавена стойност, KUKA ви помага да използвате редица допълнителни опции за автоматизация - за да ви позиционира устойчиво пред конкуренцията. Наред с това, иновативните софтуерни технологии като KUKA.ArcTech или KUKA.SeamTechFinding позволяват бързо конфигуриране и оценка на заваръчни шевове и данни.

KUKA и новите изисквания на леярската индустрия

Изискванията към алуминиевите отливки са се увеличили по отношение на прецизност и точност на детайлите. Изискванията на Индустрия 4.0 търсят нови концепции за по-интелигентно производство. В леярската индустрия решенията на KUKA за автоматизация се характеризират с мрежови системи за управление и ефективен леарски процес на леене в конфигурируеми клетки. KUKA предлага целия спектър решения за леярния процес – от автоматизирано производство на отливките до автоматизация на леярските машини за последваща обработка - вкл. за премахване на ръбове, рязане, пробиване и фрезоване .

KUKA и металообработващата индустрия: успешно партньорство

Независимо дали е стaва въпрос за общо машиностроене, автомобилеостроенен или леярска/ковачна индустрия: техните многобройни аспекти ги правят едни от най-взискателните индустрии на пазара днес. Благодарение на дългогодишния опит на KUKA, ние сме в състояние да обслужваме целия спектър – и да предложим персонализирани решения за по-ефективни процеси при металообработката във всяка от тези области. Метаообработващата индустрия е една от най-гъвкавите, и следователно е предопределена за автоматизирани решения, базирани на роботи. Изисква съвършенство до най-малкия детайл и най-висока производителност в трудни, понякога екстремни условия на работа. С решенията на KUKA вие овладявате тези изисквания с устойчив успех и измерима ефективност.

Устойчиво ноу-хау за всички сектори на металoобработващата индустрия

През последните години сме свидетели на увеличаване на търсенето на решения за автоматизация в общото машиностроене, и KUKA са отговорили бързо на тези нужди. Клетките и решенията на KUKA за автоматизация постепенно заменят ръчните или по-малко гъвкавите автоматизирани процеси. KUKA предлага иновативни производствени методи като заваряване с триене, заваряване с триене и разбъркване или магнитно-дъгово заваряване. По този начин ние произвеждаме висококачествени заварки от нови материали като алуминий и мед. 

Казуси от металообработващия сектор

Вие търсите решения – ние ги намираме: KUKA разработва индивидуални автоматизирани производствени процеси за всеки клиент. Тук ще намерите преглед на всички съществуващи решения за автоматизация за металната индустрия.  


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.