• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Роботите KUKA в металоoбработващата индустрия

KR QUANTEC nano F


Като пионер в базираните на роботи решения за автоматизация и Industry 4.0 , KUKA разполага с правилните процеси, технологии и продукти, за да осигури най-високо качество във всички области на приложение на роботите. 

KUKA предлага широка гама от промишлени роботи, които са пригодени да отговорят на много взискателните изисквания на металообработващата индустрия - например за коване при температури над 1250 градуса по Целзий. Вие може да заявявате много от роботите на KUKA в специален дизайн, напр. за работа в особено гореща или влажна среда.

С гъвкави производствени клетки, като сглобяемата и готова за употреба роботизирана клетка KUKA flexibleCELL laser, Вие можете да автоматизирате своето производство бързо и лесно. KUKA Ready2 решенията позволяват на малките и средни предприятия да се възползват от предимствата на автоматизацията - те включват пълен комплект хардуер, горелки, материали и източници на заваръчен ток. Включените софтуерни пакети гарантират, че всяка система постига най-добри резултати при напълно независима работа.

KUKA ви предлага високотехнологични продукти, които оптимално допълват работата на вашите служители. С холистичен поглед върху веригата с добавена стойност, KUKA ви помага да използвате редица допълнителни опции за автоматизация - за да ви позиционира устойчиво пред конкуренцията. Наред с това, иновативните софтуерни технологии като KUKA.ArcTech или KUKA.SeamTechFinding позволяват бързо конфигуриране и оценка на заваръчни шевове и данни.

KUKA и новите изисквания на леярската индустрия

Изискванията към алуминиевите отливки са се увеличили по отношение на прецизност и точност на детайлите. Изискванията на Индустрия 4.0 търсят нови концепции за по-интелигентно производство. В леярската индустрия решенията на KUKA за автоматизация се характеризират с мрежови системи за управление и ефективен леарски процес на леене в конфигурируеми клетки. KUKA предлага целия спектър решения за леярния процес – от автоматизирано производство на отливките до автоматизация на леярските машини за последваща обработка - вкл. за премахване на ръбове, рязане, пробиване и фрезоване .

KUKA и металообработващата индустрия: успешно партньорство

Независимо дали е стaва въпрос за общо машиностроене, автомобилеостроенен или леярска/ковачна индустрия: техните многобройни аспекти ги правят едни от най-взискателните индустрии на пазара днес. Благодарение на дългогодишния опит на KUKA, ние сме в състояние да обслужваме целия спектър – и да предложим персонализирани решения за по-ефективни процеси при металообработката във всяка от тези области. Метаообработващата индустрия е една от най-гъвкавите, и следователно е предопределена за автоматизирани решения, базирани на роботи. Изисква съвършенство до най-малкия детайл и най-висока производителност в трудни, понякога екстремни условия на работа. С решенията на KUKA вие овладявате тези изисквания с устойчив успех и измерима ефективност.

Устойчиво ноу-хау за всички сектори на металoобработващата индустрия

През последните години сме свидетели на увеличаване на търсенето на решения за автоматизация в общото машиностроене, и KUKA са отговорили бързо на тези нужди. Клетките и решенията на KUKA за автоматизация постепенно заменят ръчните или по-малко гъвкавите автоматизирани процеси. KUKA предлага иновативни производствени методи като заваряване с триене, заваряване с триене и разбъркване или магнитно-дъгово заваряване. По този начин ние произвеждаме висококачествени заварки от нови материали като алуминий и мед. 

Казуси от металообработващия сектор

Вие търсите решения – ние ги намираме: KUKA разработва индивидуални автоматизирани производствени процеси за всеки клиент. Тук ще намерите преглед на всички съществуващи решения за автоматизация за металната индустрия.  


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.