• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge - по-точната симулация за по-добри продукти

От началото до края, инструменти, които отговарят на вашите нужди

gallary USER114568819539126386379292745177483655

От цифрово валидиране на проекти с детайли и сглобки и анализи по метода на крайните елементи, до напълно вградена симулация на изчислителна динамика на флуидите, Solid Edge предоставя бързи и точни възможности за симулация, които да отговарят на вашите нужди. Вградените анализи по метода на крайните елементи (FEA) позволява на инженерите-проектанти да валидират дигитално проектите на отделни детайли и напълно асемблирани модели в средата на Solid Edge. Solid Edge Simulation значително намалява нуждата от физически прототипи, което намалява разходите ви за материали и тестване и спестява време при проектиране. Най-добрите в класа симулационни възможности предоставят мощни инструменти за дигитално валидиране на проекти:

  • Автоматично създаване на модели с крайни елементи
  • Автоматизиран процес при генериране на мрежи
  • Дефиниции на гранични условия за реалистични среди
  • Анализ и симулация на напрежения
  • Симулация на вибрации
  • Симулация на изкривяване
  • Термична симулация
  • Изчерпателни инструменти за графична последваща обработка
  • Зареждане на резултаи от FLOEFD като натоварвания за анализ

Заредете безплатно пробна версия на Solid Edge от тук ...

Simcenter FLOEFD за Solid Edge

FloEFD

Напълно вграден в Solid Edge, Simcenter FLOEFD дава възможност на инженерите-проектанти да изпълнявата анализ на изчислителната динамика на флуидите (CFD), и да преместят симулацията в началото на процеса на проектиране, където може да помогне да се изследват тенденциите и да се премахнат по-малко желаните опции за проектиране. Simcenter FLOEFD за Solid Edge поддържа симулация на флуидни потоци като вграден инструмент за симулация с изчислителна динамика на флуидуте (CFD) за лесен, бърз и точен анализ на потока и топлопредаването. Напълно вграден в Solid Edge, FLOEFD позволява на конструкторите да преместят симулацията в началото на процеса на проектиране, което може да помогне да се изследват тенденциите и да се премахнат по-малко желаните опции при проектиране. 
Изтеглете подробно описание на FLOEFD от тази връзка ... 

Симулации в Simcenter Femap

femap1

Solid Edge предлага достъпно, високо производително FEA моделиране със Simcenter Femap - признат като водещ в света независим от CAD пре- и постпроцесор за усъвършенствани инженерени анализи по метода на крайните елементи. Simcenter Femap е усъвършенствано приложение за симулация с крайни елементи на сложни продукти или системи. В Simcenter Femap можете да използвате разширени работни потоци за моделиране на компоненти, възли или системи, за да определите поведенческата реакция на модела, когато е подложен на реални условия. В допълнение, Simcenter Femap предоставя мощно управлявано от данни и графично визуализиране и оценка на резултатите, което в комбинация с водещия в индустрията Simcenter Nastran предоставя цялостно CAE решение, което подобрява производителността на продукта.
Пробвайте безплатно FEMAP, заредете от тази връзка ...

Simcenter Flomaster за Solid Edge

Flomaster 1

Бързо, гъвкаво и точно решение за моделиране на термофлуидни системи, Simcenter Flomaster за Solid Edge автоматично създава модел, базиран на CAD данните в Solid Edge, подпомагайки изчисляването и визуализирането на скоростта на потока, температурата и спада на налягането в тръбни системи в 1D среда. Simcenter Flomaster за Solid Edge ви позволява лесно да моделирате и анализирате флуидни и топлинни потоци в тръбопроводни системи. Неговият рационализиран работен процес позволява бързо изчисляване и визуализиране на скоростта на потока, температурата и спада на налягането в тръбните системи в 1D среда чрез автоматично създаване на симулационен модел от 3D геометрията. Най-добрата в своя клас способност за симулация на термофлуиди, тя ви позволява да оразмерявате и балансирате термофлуидните тръбопроводни системи в началото на етапа на проектиране и да моделирате различни работни условия, за да потвърдите максимална ефективност и безопасност. 
Изтеглете листа с данни Simcenter Flomaster за Solid Edge от тук ... 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.