• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Lockheed Martin Aeronautics приема портфолиото Xcelerator на Siemens

Siemens Lockheed Martin Aeronautics Xcelerator Newsroom2 tcm27 104922

Производствената линия на Lockheed Martin F-35 Lightning II във Форт Уърт, Тексас, САЩ. Кредит на изображението: Lockheed Martin (снимка от Alexander H Groves)

Lockheed Martin Aeronautics избра портфолиото Xcelerator на Siemens от софтуер и услуги, за да подкрепи своята цифрова инженерна трансформация. Чрез многогодишен договор, компанията планира да използва Xcelerator, за да постигне целите си за дигитална трансформация, ръководена от мисията за ускоряване жизнения цикъл на програмата, намаляване на разходите и насърчаване на иновациите.

  • Многогодишният договор използва портфолиото на Xcelerator на Siemens за постигане на дигитална трансформация, насочена към целите на фирмената мисия
  • Xcelerator предоставя възможност за работа по съвместен и свързан начин, като значително намалява времето на цикъла във всяка цифрова нишка
  • Бъдещите програми ще използват Xcelerator като цифрова платформа за разработките на компанията.

Siemens предлага Xcelerator като цялостно интегрирано портфолио от софтуер, услуги и платформа за разработка на приложения. Xcelerator предлага софтуeра на Siemens като услуга (SaaS) и е предназначен да помогне на компании от всякакъв размер да се превърнат в дигитални предприятия с решения, които могат да бъдат персонализирани и адаптирани, за да отговарят на нуждите на клиентите и специфичните за всака индустрия предизивкателства.

„Lockheed Martin Aeronautics е лидер в аерокосмическата индустрия и тяхното решение да разшири приемането на портфолиото Xcelerator на Siemens дава възможност за стимулиране на цифрови инициативи и печеливши програми“, каза Тони Хемелгарн, президент и главен изпълнителен директор на Siemens Digital Industries Software. „Изграждайки нашия опит по програмата F-35 и чрез тясно сътрудничество, Siemens е развълнуван да помогне на Lockheed Martin да ускори производството и да изпълни изискванията на DoD по договорите както за текущите програми, така и за новите инициативи.


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.