• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

NX CAM е лидер в категорията CAM за производство на G2

G2 Logo PNG Vector (SVG) Free DownloadМоментът, който всички чакахме, настъпи! Ние сме развълнувани да обявим, че G2 определи NX CAM като лидер в категорията софтуер за компютърно подпомагано производство (CAM).

G2, водещ онлайн софтуерен пазар, постави NX CAM като свой лидер през есента на 2022 г. в категорията софтуер за компютърно подпомагано производство. В рамките на същата софтуерна категория, NX CAM също беше признат за лидер в иновациите, което показва, че нашият продукт расте по-бързо от конкурентите при оценка на удовлетвореността на потребителите. 

Обратната връзка, която получаваме от потребителите на NX CAM за G2, е безценна за нас. От големи глобални предприятия до малки и средни фирми, по-долу са някои от брилянтните отзиви от нашите потребители на G2, които ни карат да се чувстваме горди.

Вижте какво коментират потребителите за NX CAM на тази връзка ...

NX CAM QuickTip - Tilting your tool with Siemens NX | JANUS Engineering Switzerland

Относно G2

G2 е най-големият и най-доверен софтуерен пазар в света. Повече от 60 милиона души годишно използват G2, за да вземат по-интелигентни решения, преди да закупят софтуер. G2 помага на хиляди софтуерни и сервизни компании от всякакъв размер, събира автентични рецензии от реални потребители, за да изгради репутация и да развие своя бизнес. Бизнес професионалисти, купувачи, инвеститори и анализатори използват сайта, за да сравняват и избират най-добрия софтуер и услуги въз основа на потребителски отзиви.

Относно NX CAM

NX CAMе интегриран, мощен, изчерпателен и достъпен софтуерен инструмент, който помага при дигитално трансформиране на производството на детайли, използвайки една интегрирана софтуерна система за програмиране на CNC машинни инструменти, управление на роботизирани клетки, задвижване на 3D принтери и наблюдение на качеството на продукта.

С мощни инструменти, специфични за приложението, NX CAM управлява ефективни производствени операции от край до край, рационализира чрез автоматизиране на NC програмирането и драстично намалява времето за пускане на пазара и времето за цикъл, като осигурява по-голяма гъвкавост на производството и значително намалява разходите със своите съвместни и мащабируеми решения.

NX CAM е част от портфолиото на Siemens Xcelerator , нашата отворена цифрова бизнес платформа, която помага за ускоряване на цифровите трансформации за безброй компании, нашите партньори и всички в нашата разрастваща се екосистема. Siemens Xcelerator позволява на компании от всякакъв размер да имат достъп до цифрови технологии, включително NX CAM, за да трансформират начина, по който се конкурират, сътрудничат и се свързват.

В Бълагрия, NX CAM  е предпочитано решение за потребители, търсещи високо качество на механичната обработка с една единствена CAM система за всички операции в цеха!


Последни новини

 • Cyber Monday 2022 Siemens Solid Edge софтуер (Новини) 21 Ноември 2022

    Не искате да изпуснете Cyber Monday 2022!Вземете продукт от портфолиото на Solid Edge с 40% отстъпка! Уважаеми Колеги, За много кратко време...

 • Уебинар "Новото в Solid Edge 2023" (Новини) 17 Октомври 2022

  Спейскад Ви кани да се присъединете към безплатния уебинар за новата версия на Siemens Solid Edge 2023, най-доброто CAD/CAM решение,...

 • Новото в Solid Edge 2023 (Новини) 14 Октомври 2022

  Новото в Solid Edge 2023 Безпроблемното сътрудничество между екипи и системи Ползите Безпроблемно глобално сътрудничество...

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.