• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge Design Configurator

Solid Edge Design Configurator предоставя мощни възможности за автоматизация на проектирането в средата на Solid Edge. Напълно вграден в Solid Edge, Design Configurator позволява бързо персонализиране на продукти въз основа на параметри и правила на дизайна. Базираната на правила автоматизация може да повиши производителността и скоростта на проектиране.


Намалете драматично времето за проектиране на продукти

Предлагането на уникални продукти е конкурентна стратегия, която създава отличителна стойност, печели повече бизнес и повишава лоялността на клиентите. Ръчното персонализиране на проекта обаче може да бъде скъпо, податливо на грешки и отнема много време. Използването на Solid Edge Design Configurator позволява на вашия екип бързо да проектира продукти според спецификацията на клиента, като същевременно елиминира скъпите грешки, присъщи на ръчното персонализиране на дизайна.

Увеличете производителността и скоростта на проектиране

Уловете инженерните правила и параметри, които управляват формата на продукта, за да автоматизирате процеса на неговото проектиране. Правилата за конфигуриране на 3D продуктовия модел се дефинират в Solid Edge, като се използва удобен процес “стъпка по стъпка”, без необходимост от познания по програмиране.

Проектирайте бързо според спецификациите на клиента

 • Бързо проектирайте продукти по спецификация на клиента, като същевременно елиминирате скъпите грешки, присъщи на ръчното персонализиране на проекта.
 • Генерирайте нови проекти, без да напускате средата за проектиране на Solid Edge, като използвате графичен потребителски интерфейс.
 • Правилата удостоверяват валиден избор на продуктови варианти.

Автоматизирайте процеса на продажбите на инженерното решение

 • Автоматизирайте ключови компоненти на процеса на продажбите на инженерното решение, като предоставяте свързани с проекта резултати, като спецификация на материалите (BOM), завладяващи 3D визуализации и технически чертежи.
 • Намалете общото време за изпълнение на поръчката и разходите за инженеринг чрез автоматизиране на повтарящи се задачи по проектиране, включени в процеса на изпълнение на поръчката.

Намалете драматично времето за проектиране на продукти

Използването на Solid Edge Design Configurator позволява на вашия екип бързо да проектира продукти по спецификация на клиента, като същевременно елиминира скъпите грешки, присъщи на ръчното персонализиране на дизайна.
Правилата за конфигуриране се дефинират в рамките на Solid Edge, като се използва ръководен процес „стъпка по стъпка“, без необходимост от познания по програмиране. Наличен е изчерпателен набор от инструменти за заснемане на широк набор от типове правила, включително:

 • Инженерни формули
 • Правила, свързани с геометрията, които лесно се съпоставят с параметрите на 3D модели
 • Правила за автоматизация на чертежа
 • BOM правила за спецификации на материалите
 • Правила в потребителски интерфейс за изграждане на управляван процес при конфигуриране на дизайна
 • Правила за валидност на таблиците за вариации на проекта и много други. 

Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.