• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Siemens NX продължава да носи успех на водещи компании

NX 2007
Растежът на Siemens NX

Софтуерът NX на Siemens Digital Industries управлява цифровата трансформация от години и сега с портфолиото от софтуер и услуги Xcelerator и NX е по-лесно от всякога да превърнете идеите си в реалност. Тъй като 90% от ръководителите на компании търсят подобряване на производителността от своите инженерни екипи, сега компаниите повече от всякога търсят начини да бъдат по-ефективни и да пуснат продуктите си на пазара по-бързо.

„В рамките на шестгодишен период (2016-2021) видяхме, че NX CAD расте с 50% по-бързо от CATIA.“
– Въз основа на оценки на CIM Data

С безмилостния фокус върху стойността на клиентите чрез развитие на нови функции и непрекъснато пускане на актуализациите на пазара, няма нищо страшно, че Siemens постига големи победи в редица сектори. Този импулс може да се види в автомобилната, космическата и морската промишленост с големи победи над основните конкуренти в компании като Hyundai , Lockheed Martin Aerospace и Daimler Truck. Тези успехи са само доказателство за непрекъснатия растеж на иновациите от тези, които стоят зад силата на NX.

„От години не сме губили нито една конкурентна ситуация в големи аерокосмически, автомобилни или морски компании. Когато компаниите оценяват нашите технологии и нашия подход да им помогнем да продължат напред, резултатите винаги са положителни.“
– Робърт Хауброк, старши вицепрезидент на продуктовия инженерен софтуер в Siemens

Нека да разгледаме някои от начините, по които NX непрекъснато расте, прилагайки обратна връзка от потребителите и гледайки към бъдещето на дизайна.

NX базирано на стойност лицензиране

Компаниите се стремят да бъдат най-добрите на пазара и наличието на най-изчерпателния и най-добре интегриран цифров близнак за техните продукти е от ключово значение. NX предлага най-интегрираните допълващи модули, за да позволи този подход за нашите потребители. Ние разбираме, че всеки клиент има различни нужди, така че даваме приоритет на предоставянето на свободата на нашите потребители да персонализират и мащабират възможностите си с базираното на стойност лицензиране на NX. 

Както винаги, нашите потребители са в челните редици на всяко решение, което вземаме, и разбираме, че с базирано на стойност лицензиране можете лесно да получите NX възможностите, от които се нуждаете, когато имате нужда от тях. Като позволяваме на потребителите да създават своя собствена версия на NX, ние позволяваме на хората да завършат своя най-изчерпателен цифров близнак.

Продуктовата стратегия на NX

NX е най-мощното, отворено, и едновременно с това най-интегрирано решение, когато става дума за CAD възможности на пазара. Ние сме отворени към това как работят клиентите и един ключов фактор, който трябва да вземете предвид, е безопасното и ефективно пренасяне на потребителски данни. NX дава възможност на клиентите да имат избор и гъвкавост за това как искат да работят. Друга причина, поради която виждаме, че NX процъфтява на пазара, е, че NX предлага най-продуктивната среда за моделиране. NX работи, за да осигури на клиентите тяхното максимално ниво на ефективност, като разбира техните работни процеси.

Екипът на NX не само работи усилено, за да осъзнае значението на намаляването на броя на кликванията, и да поддържа процесите на потребителите бързи и гладки. С използването на изкуствен интелект (AI) и машинно обучение (ML), NX може да предвиди каква команда може да се нуждае от следващия потребител (въз основа на най-добрите практики в индустрията или компанията) в рамките на техния дизайн, което води до по-бърз работен процес.

NX и бъдещето на дизайна

Може би вече сте наясно със стратегията за непрекъснато публикуване на обновените версии на NX. Този подход предоставя на потребителите най-новото и най-доброто в NX на всеки шест месеца. Стремежът на Siemens e постоянно да предоставя стойност на клиентите и да подобрява производителността и потребителското изживяване в NX, но тези промени и подобрения не идват просто отникъде.

Те идват от нашите много ценени потребители - с 1668 клиентски заявки за подобрение, изпълнени през последните дванадесет месеца, ние доказваме, че NX наистина слуша своите потребители!

Хостинг програмата за ранен достъп не само позволява на клиентите да се докоснат до ексклузивно изживяване в най-новата версия на NX, но също така предоставя пространство за потребителите да кажат мнението си. Създаването на пространство за клиентите на NX за да общуват директно с разработчиците, продуктовите мениджъри и ръководителите зад NX и да споделят обратната си връзка е безценно, предвид бъдещето на NX и бъдещето на дизайна. След края на пандемията, всички компании могат да се възползват от възможностите за пътуване, които стават все по-важни и ценни.

Siemens не прави изключение от това. След като пътуването беше разрешено отново в световен мащаб, ние бързо изпратихме най-добрите си хора да подкрепят местните екипи за поддръжка на локалните потребители в каквото и качество да е необходимо. Ние продължаване да се ръководим от нуждите на клиента.

„Siemens продължава да обновява и преосмисля CAD дизайна по начин, който наистина гледа към бъдещето на дизайна.“
– CIM Data

Самообслужване на потребителите

Освен физическите събития, NX изобилства от допълнителни начини да помогнем на нашите клиенти да възприемат сложни дизайнерски решения и да увеличат своята продуктивност. Новите подобрения в NX Discovery Center поддържат самообучение и опцията за откриване, изпробване и научаване на нови възможности директно в NX. Развитието на самообучението прави много по-лесно за потребителите да научават нови функции, актуализации и инструменти директно, докато използват NX. 

Ключовите съвети и трикове от нашите вътрешни експерти за насочване на потребителите и предлагането на тяхната ръката за помощ са от съществено значение, за да накараме нашите клиенти да се почувстват подкрепени и чути, когато имат нужда от помощ и подкрепа.

Siemens NX в България

От 1996 до днес в България, Siemens NX се доставя, внедрява и поддържа от СпейсКАД ООД, фирма от ДАВИД Холдинг АД. Като напълно интегрирано водещо CAD/CAM/CAE и PLM решение от висок клас, Siemens NX работи в български и международни компании с офиси в България. Вижте списъка на някои потребители на Siemens NX и Solid Edge в България на тази връзка …

Бъдещето на NX

Тъй като NX CAD продължава да расте и да се адаптира към това, от което се нуждаят нашите клиенти, виждаме, че статистиката за неговия ръст само се покачва. Ние сме мотивирани от нашите потребители и се стремим да продължим да предоставяме последователни и ефективни решения за работни процеси във всички сектори. Очакваме този импулс на непрекъснат растеж и успехи на Siemens NX да продължи през 2023 г. и след това, затова – следете ни!

Източник: https://blogs.sw.siemens.com/nx-design/the-fast-growth-of-nx/ 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.