• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

SprutCAM Tech Ltd. обявяви SprutCAM X 16

SprutCAM Tech, LTD., разработчик на SprutCAM X - ценово достъпна, пълнофункционална CAD/CAM среда за индустриални роботи и CNC машини, обяви SprutCAM X 16.

Версия X 16 е значително подобрена версия, въвеждаща много нови функции във всички области на продукта, включително чист преработен потребителски интерфейс; нова Solid Simulation; актуализирани интелигентни съвети; усъвършенстван CAD редактор; нова сондираща група от операции; машини от швейцарски тип, струговане по U-ос и поддръжка на роботи за боядисване. В допълнение, най-новата версия на SprutCAM X предлага подобрения в заваряване, електроерозионна обработка с тел, MachineMaker и много други.

Изтеглете Вашата пробна версия безплатно от тази връзка ... 

Интерфейс

Обърнахме повече внимание на детайлите и стабилността; чисто нов високотехнологичен стил на главния прозорец позволява на потребителите да работят още по-плавно и по-бързо. Подсказките са станали интерактивни, сега ясно показват къде и как се използват параметрите на операцията, затова ги нарекохме интелигентни съвети.

Solid Simulation in cad cam system SprutCAM XSolud симулация

Усъвършенстваната технология за Solid симулация показва резултата от машинната обработка с по-голяма точност в сравнение със симулацията от вокселен тип. Това е особено забележимо при големи детай;и с фини елементи.

Швейцарска обработка

Swiss Machining in cad cam SprutCAM XСега SprutCAM X поддържа CNC стругови центри от швейцарски тип: вкл. за програмиране, оптимизация на времето на цикъла и пълна симулация на машини и процеси. Системата осигурява автоматична трансформация на последователност от линейни операции в циклична паралелна програма. Включва автоматичното пренареждане на операциите и разположението на точките за синхронизиране.

Обръщане по U-ос

U axis turning in cad cam SprutCAM XЗавъртането по U-ос прави възможно обработването на големи, небалансирани детайли като тела на клапани в едно непрекъснато рязане, като детайлът е захванат на място. При такива машини детайлът е неподвижен, а инструментът се върти. U-ос се използва за промяна на радиуса на обработка.

Научете повече за обръщането в SprutCAM X

Нова операция: сондиране

Probing operation in SprutCAM X 1Новата версия на SprutCAM X 16 предлага мощен набор от цикли на сондиране, които комбинират обработка и проверка в една цялостна NC програма. Сега можете да използвате следните цикли: единична повърхност, отвор/издатина, жлеб/мрежа, вътрешно/външно, сондиране на вътрешен/външен ъгъл.

Научете повече за сондирането в SprutCAM X

Нова операция: заваряване 

Welding in cad cam SprutCAM XВ системата са въведени нови заваръчни операции. Операцията Welding 6D осигурява заваряване на шевове, зашиване, залепване и точково заваряване. Нова операция за точково заваряване може да се използва за прихващане и точково заваряване. Точките могат да се местят чрез плъзгане и да се използват за изграждане на верига от траектории. Също така е възможно да завъртите оста на инструмента в 6D чрез плъзгане на визуалния вектор. 

Научете повече за заваряването в SprutCAM X

Нова операция: боядисване

Spray paintingПрограмирайте вашия робот офлайн на вашия компютър като на истински робот:
  • Генерирайте траектория на инструмента за боядисване със спрей
  • Симулирайте и го проверете
  • Редактирайте интерактивно пътя на инструмента, ако е необходимо
  • Стартирайте своя робот с получения G-код

Научете повече за боядисването в SprutCAM X

CAD актуализации

3D CAD in SprutCAM XБяха направени десетки подобрения в модула SprutCAM X CAD: подобрена стабилност и производителност, нови инструменти за скициране, значително обновени операции за екструдиране и завъртане. Можете да прилепвате към точки и лица на съществуваща геометрия, докато скицирате или плъзгате повърхности. Добавихме контролен панел за видимост за SprutCAM обекти: 3D модел, част, машина и т.н. Потребителят вече може да импортира криви, ръбове и лица от 3D модела в скица.

Научете повече за 3D CAD

Актуализации на MachineMaker

MachineMaker for idustrial robotsС онлайн библиотеката за роботи и механизми можете да изследвате 300+ готови робота, позиционери и други механизми. Актуализираният MachineMaker вече ви позволява да сглобите Digital Twin на всяка 3-осна фреза, а нов интерактивен 3D Model Simplifier позволява на потребителите да премахват вътрешни лица и малки обекти от всеки 3D модел. MachineMaker е инструментът за сглобяване на роботизирани клетки и CNC машинни клетки.

Научете повече за MachineMaker 

Нов API за импортиране на режещи инструменти

С помощта на API за импортиране на режещи инструменти вече можете да напишете свои собствени програми за импортиране на режещи инструменти в SprutCAM X от външни TDM/PDM/PLM системи. Позволява ви да създавате нови инструменти за струговане, фрезоване и други персонализирани инструменти, като зададете свои собствени геометрични размери и свойства и след това ги запишете във файл на библиотека.

Изтеглете Вашата пробна версия безплатно от тази връзка ...


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.