• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Siemens и IBM си сътрудничат за ускоряване на устойчивото разработване на продукти

18 април 2023 г.
Плано, Тексас, САЩ

Siemens Digital Industries Software и IBM (NYSE:IBM) днес обявиха, че разширяват дългосрочното си партньорство, като си сътрудничат за разработване на комбинирано софтуерно решение, интегриращо съответните им предложения за системeн инженеринг, управление на жизнения цикъл на услугати и управление на активи.

Новият комбиниран базиран на стандарти SysML v1 пакет от интегриран инженерен софтуер се очаква да поддържа проследимост и устойчиво разработване на продукти, използвайки цифрова нишка, която свързва механичния, електрониката, електроинженерството и софтуерния дизайн и внедряването. Предназначен е да обхване жизнения цикъл на продукта, от ранното проектиране и производство до операциите, поддръжката, актуализирането и управлението до края на живота. 

Siemens IBM SLM tcm27 81308

Първоначално компаниите работят за свързване на IBM Engineering System Design Rhapsody за системно инженерство с решения от портфолиото от софтуер и услуги на Siemens Xcelerator, включително софтуера Teamcenter® на Siemensза управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) и софтуера Capital™за разработване на електрически/електронни (E/E) системи и внедряване на софтуер. Компаниите също са свързали  IBM Maximo Application Suite за управление на активи със софтуера Teamcenter на Siemens, за да поддържат интегрирана цифрова нишка между инженеринг на услуги, управление на активи и изпълнение на услуги.

Тези интеграции ще се фокусират върху ефективната повторна употреба на процеси и материали, за да позволят проследимост за устойчиво разработване на продукти. Това може да помогне на компаниите да вземат информирани решения по-рано в процеса на проектиране и инженеринг, за да подпомогнат подобряването на разходите, производителността и устойчивостта. Например, компаниите могат по-бързо да идентифицират недостатъчно ефективни компоненти или дизайнерски елементи, които консумират прекомерни количества енергия или изискват поддръжка или ранна подмяна, а продуктовите иновации могат да бъдат управлявани чрез интегрирана цифрова нишка, която свързва физическите и софтуерните активи обратно в продукта развитие. 

Повече за този проект може да намерите на тази връзка ...


Последни новини

  • Cyber Monday 2022 Siemens Solid Edge софтуер (Новини) 21 Ноември 2022

      Не искате да изпуснете Cyber Monday 2022!Вземете продукт от портфолиото на Solid Edge с 40% отстъпка! Уважаеми Колеги, За много кратко време...

  • Уебинар "Новото в Solid Edge 2023" (Новини) 17 Октомври 2022

    Спейскад Ви кани да се присъединете към безплатния уебинар за новата версия на Siemens Solid Edge 2023, най-доброто CAD/CAM решение,...

  • Новото в Solid Edge 2023 (Новини) 14 Октомври 2022

    Новото в Solid Edge 2023 Безпроблемното сътрудничество между екипи и системи Ползите Безпроблемно глобално сътрудничество...

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.