• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Изпълнителният директор на CERATIZIT ще говори в Siemens Realize LIVE

mark Bloser15 май 2023 г. - Изпълнителният директор на CERATIZIT за технологии и решения Марк Блосър беше избран да представи на конференцията Siemens Realize LIVE US в Лас Вегас, Невада, 12-15 юни 2023 г. Конференцията е водещото събитие на Siemens, фокусирано върху напредъка и най-доброто практики в дигиталната трансформация.

Представянето на Блосър ще подчертае симбиотичната връзка между инструменти и софтуер в революционизирането на основните приложения на дигиталното производство. С фокус върху процеса на високо динамично струговане (HDT) на CERATIZIT с инструментите FreeTurn на компанията, Blosser ще вдъхне живот на бъдещето на операциите по струговане за присъстващите на конференцията.

HDT и FreeTurn на CERATIZIT работят съвместно със софтуера NX CAM на Siemens, за да комбинират всички традиционни операции - грубо обработване, довършителни работи, контурно струговане, челно струговане и надлъжно струговане - само в един инструмент. Гъвкавият ъгъл на подход на инструмента позволява множество възможности за обработка, което намалява времето, инвестирано в настройка, и ускорява използването на машината.

FreeTurn NXCAM Toolpath 1

Blosser има четири десетилетия професионален опит в производствената индустрия и притежава степен по компютърни науки от St. Petersburg College и степен по машинна технология от техническия колеж Pinellas. В настоящата си ръководна позиция в CERATIZIT, Blosser ръководи сложни проекти на високо ниво, които помагат на клиентите да оптимизират и рационализират своите операции.

За повече информация относно американската конференция Siemens Realize LIVE, посетете уебсайта на събитието.

Относно CERATIZIT USA, Inc.

Част от CERATIZIT Group , CERATIZIT USA проектира и произвежда висококачествени стандартни и персонализирани инструменти за металообработващата индустрия. Със седалище в Шаумбург, Илинойс, CERATIZIT USA е доставчик на решения и услуги за много различни индустриални сегменти, включително автомобилостроене, космическа индустрия и енергетика. С високоспециализиран персонал, обширно продуктово портфолио и регистрация в Международния трафик на оръжия (ITAR), CERATIZIT USA предоставя на производителите цялостно инженерно приложение, обслужване и поддръжка за обучение, необходими за максимална производителност и рентабилност.

Siemens NX CAD/CAM в CERATIZIT България

След задълбочен анализ и тестове, Siemens NX CAD/CAM e доставен, внендрен и поддръжан в CERATIZIT България  от 1997 година, като първи потребител на Siemens NX в страната.

 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.