• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Достъпен 3D скенер и софтуер за реверсивно проектиране

Shining 3D EinScan Pro HD 3D-скенер + Geomagic Essentials + Solid Edge Shining 3D Edition

3D скенерът EinScan Pro HD от Shining 3D предлага висока разделителна способност с бърз паралелен процес при сканиране. EinScan Pro HD е идеалният спътник за дизайнери и инженери, чийто приоритет е висококачественото 3D моделиране и сканиране. Pro HD е с модулен дизайн, който може да бъде разширен, за да включва Color Pack и Industrial Pack, ако е необходимо.

EinScanProHD bundle

Shining 3D EinScan Pro HD използва нов прожекционен модул със светлинна лента. С новия модул и подобрен софтуерен алгоритъм минималното разстояние между точките може да бъде намалено до 0,2 мм. В резултат на това разделителната способност и точността в ръчен режим вече са същите като при настолно сканиране.

В допълнение, тази иновация също така позволява обработката на по-голямо разнообразие от обекти като компоненти с тъмни повърхности или детайли от лят метал.

Shining 3D EinScan Pro HD може да сканира до 3 милиона точки в секунда в ръчен режим. В режим на фиксирано сканиране (със статив, за това е необходим опционалният индустриален пакет), едно изображение може да бъде обработено за 0,5 секунди. USB 3.0 връзка позволява прехвърляне на данни към компютъра с висока скорост. 

В режим на фиксирано сканиране 3D скенерът Shining 3D Pro HD постига точност от 0,04 mm. С подравняване на маркера може да се постигне точност до 0,045 mm (+-0,3 mm) на метър в ръчен режим. Благодарение на практичния си дизайн, устройството може да се използва свободно и лесно и удобно с вас. Благодарение на компактния размер, потребителят може да се движи свободно по време на процеса на сканиране.

Geomagic Essentials & Solid Edge Shining 3D Edition

EinScan Pro HD се доставя стандартно с два софтуерни пакета от световна класа:

Geomagic Essentials е специално разработен за да Ви помага да направите процеса на сканиране възможно най-прост и интуитивен.

Повече за Geomagic Essentials може да намерите на тази връзка...

Solid Edge Shining 3D Edition е всеобхватен 3D CAD софтуер, който може да се използва за проектиране на компоненти, както и за реверсивен инженеринг. Solid Edge е практичен и впечатляващ инструмент за проектиране, който превръща идеите в реалност.

Повече за Siemens Solid Edge може да намерите тук ...


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.