• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

По-иновативни машини за храни и напитки с усъвършенствани инженерни решения

Усъвършенстваното проектиране на машини и апарати за храни и напитки е подход с три стълба, насочен към подпомагане на производителите на машини да проектират, произвеждат и пускат в експлоатация машини за храна и напитки, които отговарят на спецификациите на клиентите, изискванията за съответствие и сроковете за доставка.

Вижте инфографиката по-долу за обобщение на високо ниво на този подход.

Инфографика - машини за храни и напитки ...

Три стълба на усъвършенствано машинно инженерство за машини за храни и напитки

Производителите на храни и напитки искат продукт, който отговаря на техните индивидуални нужди. Те го искат с възможност за проследяване и устойчивост, и го искат бързо. Ако не можете да доставите това, което искат, те ще потърсят някой, който може да им осигури това, от което се нуждаят, в рамките на техния график. С този холистичен подход можете да доставите адаптивните, интелигентни и свързани машини, които вашите клиенти изискват. Пътят към успеха се състои от гъвкави и модулни машини, проектирани с авангарден софтуер и изградени с услуги с активирани данни.

Гъвкавост и модулност на дизайна 

Гъвкавият и модулен дизайн прави доставката на машини за храни и напитки по-ефективна и рентабилна. Изцяло персонализираните машини могат да доведат до проблеми с дизайна, множество повторения и забавяния. Гъвкавият и модулен подход на Siemens в Solid Edge и NX позволява на производителите на машини да доставят машини, които максимизират повторната употреба, за да отговорят на нуждите на различни потребители. Времето за разработка се свива значително с предварително конфигурирани инструменти и библиотеки, които позволяват много задачи да бъдат автоматизирани. Резултатът е гъвкав дизайн на машина и линия, които могат да бъдат интегрирани в цял завод.

Scene.122

Цех за творог - един проект в Solid Edge на Донидо Машин Индъстри АД Хасково 

Дизайн на машини от следващо поколение

Дизайнът на машини от следващо поколение отключва способността за проектиране в едно на всички функции - механични, електрически, софтуерни и автоматизирани с изискванията на клиента. Управлението на офертите, концептуалният дизайн, планирането на проекта и качеството на продукта могат да бъдат интегрирани в една система. Така ще доставяте повече машини – по-бързо. Можете допълнително да ускорите и оптимизирате процесите си с функционалност за дизайн, управлявана от симулация, резултати от симулация, които могат лесно да се споделят благодарение на новосвързани области и процеси.

Предимствата на CAD технологията на Siemens са високо оценени от производителите на машини за хранителната промишленост в България. Между потребителите на Solid Edge могат да бъдат посочени фирми като Индекс -6 Пловдив, Донидо Машин Индъстри Хасково, ПИМ ООД Хасково и много други.

slide 1

Машина за бутилиране на Индекс 6 Пловдив

Услуги с активирани данни

Устройствата за индустриален интернет на нещата (IIoT) могат да улавят и предават ценни данни, генерирани от отделни машини, процеси или цели линии. Тези вградени сензори подобряват гъвкавостта, проследимостта и ефективността и дори могат да отворят нови пътища за подобряване на продукта и разработката на продукта. Така ще можете да предложите на клиентите доживотен пакет от възможности за дистанционно обслужване като предсказуема поддръжка и оптимизиране на надеждността.

Seats8 topaz enhance 4x exposure sharpen color

ПИМ ООД Хасково - съдове за преработване на пчелен мед

Заключение

Производителите на машини за храни и напитки трябва да отговорят на нуждите на своите все по-взискателни клиенти. Нуждата на вашите клиенти от иновативни машини, които лесно се интегрират в тяхната съществуваща екосистема, направи съществуващите методи и решения остарели. За да произвеждате усъвършенствани и съвместими машини бързо, трябва да приемете усъвършенстваното машинно инженерно решение. С тази рамка вие разполагате с гъвкавостта на процеса, за да посрещнете заявките за персонализиране на клиентите, проследимостта на процеса, за да постигнете правилния първи път, и модерната симулация и функционалността на IIoT за прогнозиране, тестване и оптимизиране на вашите процеси непрекъснато.


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.