• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Новини

Новото в Solid Edge 2023

Image

Безпроблемното сътрудничество между екипи и системи

Ползите

  • Безпроблемно глобално сътрудничество между екипи и системи
  • Рационализиране на дизайна с обновен потребителски интерфейс
  • Детайлни 3D модели по-бързо и по-лесно с MBD подобрения
  • Елиминиране на грешките при проверка със Sold Edge Inspector
  • Редуциране на грешките при омрежване и ускоряване на симулациите
  • Нови 4 и 5 осеви операции разширяват обхвата на CAM за CNC машини
  • Достъп до допълнителни възможности, когато имате нужда от тях

Резюме

Новата версия на Solid Edge® добавя множество нови инструменти, за да рационализирате дизайна на вашия продукт, давайки ви възможност да създавате, да се свързвате и да си сътрудничите.

Безпроблемно сътрудничество между екипи и системи с нови подобрения на оперативната съвместимост. Нов облик и усещане за работа, позволявайки ви да бъдете по-ефективни с по-малко кликвания.

Нови възможности при симулация, редуцирайки грешките при омрежване. Спестяване на време и пари в производството, елиминирайки грешките, при предварителна проверка на дизайна. Получете всичко това с гъвкавите възможности за лиценизиране, които ви осигуряват функциите, от които се нуждаете, когато имате нужда от тях.

Solid Edge 2023, който е част от портфолиото на Siemens Xcelerator, всеобхватното и интегрирано портфолио от софтуер, хардуер и услуги, ви предоставя иновативен и цялостен подход към разработването на продукти за масовия пазар.

Solid Edge SaaS


Xcelerator Cloud и софтуерът като услуга (SaaS) осигуряват връзка с облака и възможността да се абонирате за софтуер и услуги въз основа на вашите нужди. Solid Edge SaaS, който включва Xcelerator Share, ви предоставя същия мощен софтуер за разработка на продукти, който очаквате, като същевременно предлага инструменти за сътрудничество от следващо поколение, възможности за разширена реалност (AR) достъп до вашите дизайнерски данни навсякъде, по всяко време от всяко място устройство и др.

Image
Image

По-малко кликове, за да правите повече


Вижте нашия нов облик и усещане с обновен потребителски интерфейс (UI) и рационализирани работни процеси. Променихме нашия потребителски интерфейс, за да отговаря на начина ви на работа, с интуитивни командни ленти и ленти с инструменти, актуализирани опции за персонализиране и подобрени работни процеси при моделиране. Намалете броя на кликванията, за да изпълнявате типичите работни потоци, спестявайки време. Сега подобренията в 3D моделирането на детайли предоставят синхронни инструменти и на потребители при традиционното (подредено) моделиране.

По-далече с вашите проектни данни

Новите подобрения на оперативната съвместимост отключват силата на вашите проектни данни, като същевременно подготвят работата ви за бъдещето. Можете да използвате Solid Edge за лесно и точно прехвърляне на данни от Solid Edge към и от портфолиото на Siemens Xcelerator, включително софтуера NX™ и Process Simulate в портфолиото на Tecnomatix®. Директно импортване на SolidWorks, JT, STEP и Parasolid® в сглобки на Solid Edge директно, без транслиране.

Image
Image

Възползвайте се от инструкциите за производството

Подобренията в дефиниците, базирани на модела (MBD) ви предоставят инструменти за детайлизиране на 3D модели по-бързо и по-лесно от преди. Можете да увеличите производителността с подобрени работни процеси и предоставяне на автоматична помощ. Разширената информация за производството на продукти (PMI) на Solid Edge ви осигурява висококачествено и последователно оразмеряване.

Автоматично идентифициране, етикетиране и извличане на критични характеристики на дизайна

Новата функционалност Solid Edge Inspector, Ви спестява време и пари в производството, като елиминирате грешките чрез предварителната проверка на дизайна. Solid Edge Inspector автоматично генерира данни за проверка на качеството и доклади, на които потребителите могат да се доверят, като същевременно позволява безпроблемна комуникация с производствения процес надолу по веригата.

Image
Image

Повече възможности при симулация

Подобрените възможности позволяват симулация на конвергентни модели и модели, създадени чрез генеративен дизайн, или получени от 3D сканирания модел, без необходимост от преобразуване в b-rep.

Чрез разширяване функционалността на омрежване при симулация, включвайки асемблиран модел или дизайн от листов материал, можете да намалите грешките при омрежване и да ускорите симулацията.

Постигнете невъзможното с нови производствени възможности

Новата 5 осна груба обработка в Solid Edge CAM Pro ви осигурява по-ефективно отстраняване на материал, като същевременно ви спестява време. Нова 4-осова обработка и нова функционалност за нишкова-ерозийна обработка (EDM) подобряват способността ви да създавате форми, дори такива, които иначе биха били твърде скъпи или невъзможни. Библиотеката с интелигентни пост-процесори ви осигурява лесен достъп до професионално изградени комплекти за програмиране на CNC машини.

Image
Image

По-бързо създаване на технически публикации

С нов, модерен потребителски интерфейс и подобрения в използваемостта, работните процеси и анимациите, имате възможност да правите повече илюстрации и техническа документация. Можете да присвоите богати текстови метаданни към илюстрации и детайли, които се показват динамично. Създавате персонализирани преходи с предварително зададено време за движение на камерата, разкриване, движение или скриване на детайл и други анимационни функции. Можете също да дефинирате множество главни страници и да показвате визуални миниатюри до всеки документ.

Функционалностите, които искате, когато имате нужда от тях

Новите опции за лицензиране, базирани на стойност, Ви позволяват да изберете допълващи модули, тогава, когато имате нужда от тях. Тази гъвкава опция за лицензиране, достъпна чрез абонамент за Solid Edge SaaS - софтуер като услуга, предлага незабавен достъп до инструменти като Generative Design Pro, Point Cloud Visualization, Electrical Routing, PCB Collaboration, Advanced PMI, Simulation, and Solid Edge XpresRoute.

Image
Image

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.