• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

За SIEMENS

За SIEMENS PLM Software

 

Siemens Digital Industries Software е водещ световен доставчик на софтуерни решения за автоматизация на проектирането и производството, управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) и управление на производствените операции (MOM).  

Siemens Digital Industries Software има повече от петнадесет милиона лицензирани работни места в над 140 000 фирми клиенти по целия свят. Вижте историите на този успех ...

Водени от дълбокото разбиране за това какво е необходимо за проектирането и производството на успешни продукти, като партньор на Siemens PLM Software ние доставяме на промишлеността софтуерни решения, които помагат на компаниите да постигат устойчиво конкурентно предимство чрез въвеждане на  иновации, които имат значение.

Чрез размиване на границите между индустриалните домейни - както във физическия, така и в дигиталния свят - ние предлагаме технологиите на Siemens Digital Industries Software за утрешния ден за нашите клиенти - днес.

Защо Siemens? 

Холистичен цифров близнак. Размиваме границите между индустриалните домейни, като интегрираме виртуалния и физическия, хардуерния и софтуерния, дизайнерския и производствения свят. Нашият цялостен дигитален близнак дава възможност за цялостно цифрово преобразуване в отделни и преработващи индустрии.

Персонализирани и адаптивни. Ние предлагаме гъвкави и мащабируеми приложения за нови начини на работа. С прозрения и данни можем да прогнозираме и адаптираме продуктите към бъдещи нужди, позволявайки ви възможността да посрещнете бързо променящите се предпочитания на потребителите.
 
Отворена, модерна, гъвкава екосистема. Достъпът до разнообразна област от технологични партньори в отворена екосистема ви дава възможност да надградите инвестициите си. Ние предлагаме бързи услуги за разработване на приложения заедно с работещи в "облака" и свързани с "облака" продукти.

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.