• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

KUKA KR AGILUS

Полезен товар [kg] – 6 - 11
Обхват [mm]
706 - 1101
KR AGILUS е нашият компактен шестосен робот, предназначен за особено високи работни скорости. Различните версии, монтажни позиции, достига и полезни товари превръщат малкия робот в прецизен художник.

  KR 3 AGILUS

KR AGILUS се отличава с гъвкавост, която ви позволява да докосвате нови области на приложение. Независимо от монтажната позиция - независимо дали е на пода, таван или стена - тя постига максимална прецизност в затворени пространства благодарение на интегрираната си система за захранване и доказания за сервиз KR C4 компактен контролер. Безопасната функционалност на роботите проправя пътя за новаторските концепции за автоматизация. С широка гама от варианти за работа в чисти помещения или потенциално взривоопасна среда или с особено хигиеничен или устойчив на разплискване дизайн: всяка версия на KR AGILUS винаги е прецизна и бърза.

Полезен във всяка среда. Без значение колко мръсна, мокра или стерилна - KR AGILUS постига най-добри резултати във всяка производствена среда. Широката гама от варианти, като Cleanroom, Hygienic Machine, EX - за потенциално експлозивни среди - и водоустойчивост го правят специалист за много различни задачи.

Изключителна прецизност при всяко време на цикъл. Благодарение на здравия си дизайн KR AGILUS постига максимална повторяемост и непрекъсната прецизност. С изключителната си скорост, тя намалява времето за цикъл - и повишава качеството на продукцията, без да излиза от стъпката.

Постоянно здрав. Благодарение на смазването си през целия живот KR AGILUS никога не се нуждае от смяна на смазката в редукторите и има минимални изисквания за поддръжка. Здравият дизайн осигурява постоянна производителност.

Изключително компактен. Обърнат на тавана, странично на стената или здраво на пода: KR AGILUS се адаптира към всяка инсталационна позиция. Ние сме интегрирали системата за енергийно снабдяване, така че да можете да интегрирате шестосния робот в спестяващите пространство клетъчни концепции.

Защитени срещу електростатични заряди. Електростатичните заряди са проблем, особено в производството на електроника. KR AGILUS има защита ESD дори в стандартната си версия. По този начин е оптимално защитено срещу зареждане.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.

 Предлагаме нов робот KUKA KR3 540

IMG20240321103052 EDIT

Роботът е използван само за демонстрации, с много малко работни часове. Предлага се с контролер, пълен набор интерфейси, кабели и работна маса.
Заредете от тук общо описание, спецификация и серийни номера ...
За повече информация, позвънете на 0888 578313