Блог

СпейсКАД стартира сътрудничество с ZOLLER

В началото на Октомври 2019 СпейсКАД стратира сътрудничество с ZOLLER за внедряване на софтуерното решение за измерване и управление на режещи инструменти ZOLLER TMS.

Работещо съвместно с пресетерите на ZOLLER, TMS позволява създаването на високо автоматизирана, управлявана среда за ефективно управление на всички процеси, свързани с режещия инструмент в прпоизводства с CNC машини.

grenzen sind zum ueberschreiten da 37024 9923931

Управлявайте данните си за всеки режещ инструмент - просто и удобно!
Използвайки списъка с инструменти, чертежи и 3D модели можете правилно да сглобите инструмента си директно на работното си място. Управлявайте своите карти за настройка и подгответе необходимите инструменти за следващата задача. Можете да започнете веднага! Искате ли да инвестирате в система за управление на режещите инструменти в средносрочен или дългосрочен план? Създавайки ред и управлявайки отделните компоненти на режещия инструмент, карти за инструменти и техните настройки, вие полагате солидна основа за ефективно управление на производствения процес.

Вижте подробно отделните пакети на ZOLLER TMS на тази връзка ...

Интерфейси към CAM и симулационни системи

ZOLLER предлага интерфейси от решенията за управление на инструменти TMS до всички водещи CAM и симулационни системи. Екранът на CAM интерфейсите е особено лесен за използване. CAM операторът ще намери своята позната структура на инструментите за CAM в потребителския интерфейс на софтуера ZOLLER.

 • Подготовка за работа, свързана с производството
 • Последователност на процеса
 • По-кратки времена на работа
 • Производство без колизии на инструмента
 • Спестяване на време и разходи

Текущо поддържани CAM системи: 

- CAMWorks, DS Catia, Cimatron, PTC Creo, EdgeCAM, Esprit, FeatureCAM, hyperMill, MasterCAM, PowerMILL, Siemens NX CAM, Siemens Solid Edge CAM Pro, SolidCAM, SurfCAM, Tebis, TopSolid, Vericut, VirtualGibbs.

 

simulieren und planen ZOLLER

 Защо ZOLLER TMS:

 • Поддръжка на „умни“ шкафове с максимална прозрачност. Правилното количество инструменти е винаги на разположение благодарение на прозрачните складови наличности.
 • Максимално точна поръчка. Премахнете дългото време, прекарано в търсене на инструменти. Информацията е на една ръка разстояние, така че винаги да знаете къде са вашите инструменти.
 • Максимално спестяване на време и разходи. Бързо разпределение на вашите компоненти, достъпни веднага за употреба, намалено пре-запасяване и разходи за инструменти.
 • Правилното решение за съхранение на всеки компонент. Можете систематично да съхранявате най-различни материали в различните кутии на нашите интелигентни шкафове - от инструменти и компоненти до консумативи и аксесоари или измервателно-контролно оборудване.
 • Лесно импортиране на данни. Прехвърлете съществуващите данни, изтеглете нови данни. Прехвърлете съществуващите структури от данни, вече записаните данни могат да бъдат използвани повторно, изтеглете липсващи данни от облака.
 • Досадно въвеждане на данни на ръка? Спестете си бедата: Всички налични данни за инструмента са в облака от водещи производители и каталози на инструменти и са само на едно щракване с мишката благодарение на решенията за управление на инструменти ZOLLER TMS! Просто изтеглете желаните данни в работната станция на пресетера или компютър и създайте своя собствена база данни.
 • Силни партньори. Machining Cloud, ToolsUnited, NOVO, Hoffmann и EWS - ZOLLER може да импортира данни за инструментите от тези доставчици с едно кликване на мишката. В зависимост от системата могат да бъдат импортирани не само отделни компоненти, но и цели сглобени възли и инструменти.
 • Навременни поръчки за по-ниски разходи за съхранение. Вие съхранявате само количеството инструменти, от които реално се нуждаете.
 • Избягване на прекъсвания. Липсващите елементи са нещо от миналото - винаги имате своите инструменти под ръка.
 • Ефективно съхранение. В комбинация със софтуерния модул на ZOLLER за управление на местоположението за съхранение можете автоматично да търсите в наличностите си за минимални бройки и да задействате поръчки директно в софтуерния интерфейс на ZOLLER-TMS.
 • Пестене на пари. Вие намалявате разходите си за инструменти и поръчки и спестявате пари.
 • Управление на инструментите, което расте с вас: BRONZE, SILVER, GOLD - софтуерът расте с съответно на вашите изисквания.

Вижте подробно отделните пакети на ZOLLER TMS на тази връзка ...


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD