Всички новини

архивни публикации

Спейскад с участие в първите Дни за адитивен печат - 4 и 5 октомври

Спейскад с участие в първите Дни за адитивен печат - 4 и 5 октомври

Спейскад ще вземе участие в първото издание на събитието Additive Days – Балканска конференция за 3D технологии в София, което ще се проведе в дните от 3-ти до 6-ти октомври 2018 в София Тех Парк в иновационен форум „Джон Атанасов“. Проявата ще бъде в помощ и подкрепа на развитието на 3D технологиите на Балканския полуостров, популяризирането им, както и обмен на информация и последни тенденции в адитивното производство, с цел осъществяване на бъдещи международни колаборации и нови бизнес взаимоотношения.

Можете да ни откриете в Демонстрационната част /Експо/ на събитието на щанд A16 на 4 и 5 октомври от 09:30 до 18:00 часа. Посетете ни, за да научите всичко за 3D печата в метал – технология, предимства, материали и всичко останало, което Ви интересува.

3D print Metal

Подробна информация може да намерите на сайта на събитието https://additivedays.com

 Екипът на Спейскад ще Ви очаква!

 


Допълващи продукти

Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD