• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Новият KUKA KR CYBERTECH nano: Максимална производителност и гъвкавост в рационализиран дизайн

Kuka KR CYBERTECH nano


С KR CYBERTECH nano, KUKA представя изключително гъвкав многофункционален инструмент, който работи безупречно в най-суровите условия. Ниските оперативни разходи правят робота KUKA с нисък полезен товар особено привлекателен за икономически предизвикателни производствени вериги.

Икономични роботи, висока гъвкавост

Независимо дали като робот за манипулиране, като робот за заваряване, за палетизиране или за залепване: широката гама от модели и оборудване на новия KR CYBERTECH nano от KUKA осигурява почти неограничени възможности за приложение. В категорията с нисък полезен товар между 6 и 10 килограма рентабилният робот се откроява със своята скорост и изключителна прецизност, като същевременно поддържа ниски разходите за инвестиции и поддръжка.

KR CYBERTECH nano е подходящ за широк спектър от приложения - като робот за механична обработка, заваряване и други. „С новия KR CYBERTECH nano ние правим индустриалните приложения годни за бъдещето“, казва Маркус Холфелдер-Асам, портфолио мениджър в KUKA.

Collage Content large 2808

 

„Благодарение на гъвкавия потенциал за приложения, съчетан с висока производителност, инвестицията се изплаща бързо и роботът KUKA в категорията с ниско полезно натоварване веднага дава най-добри резултати във всички области.“ Основната причина за това е, че типовете роботи са напълно съобразени с първоначалното им предназначение. 

- Роботът KUKA в категорията с нисък полезен товар може да бъде позициониран под всякакъв ъгъл! Новият робот се отличава и с боравенето с чувствителни електронни компоненти, като е защитен срещу неконтролирано електростатично зареждане или разреждане (ESD). 

- Дори влажна или сурова среда не представлява проблем за KR CYBERTECH nano : основните оси са защитени до IP 65 срещу прах и вода, китките дори до IP 67. Освен това роботът KUKA в категорията с нисък полезен товар може да бъде инсталиран във всяка позиция - на пода, тавана или стената - и под всякакъв ъгъл.

Икономични роботи, оптимизирани за максимална производителност

KR CYBERTECH nano е оптимизиран за използване с ново поколение KR C5 контролер от KUKA в комбинация с най-новия KUKA.SystemSoftware KSS 8.7. Интегрираната 600 V технология осигурява висока производителност, докато фино настроените режими на движение правят робота прецизен, бърз и адаптивен.

Неговата висока повторяемост при всяка скорост прави KR CYBERTECH nano подходящ за компактни клетки, сложни задачи и предизвикателни производствени вериги.
Допълнителните усъвършенствани характеристики на движение в сравнение с предишната серия гарантират прецизно изпълнение на всеки непрекъснат път.

Повече за KR CYBERTECH можете да научите на тази връзка

Още информация за KUKA роботите може да намерите тук ...


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.