• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

SpaceCAD стартира сътрудничество със Shining3D

В средата на Октомври 2020 SpaceCAD стартира сътрудничество със SHINING 3D за дистрибутиране на продуктите и решенията на компанията в България и региона, вкл. в Сърбия, Черна гора и Северна Македония. 


SHINING 3D, основана през 2004 г., е пионер в изследванията и разработването на 3D технологии за адитивно производство, притежаваща над 300 патента и над 100 регистрирани авторски права. SHINING 3D е добре позиционирана на пазара и произвежда професионални 3D скенери и 3D принтери, предлагащи мощни 3D цифрови технологии, с професионални услуги за поддръжка на потребителите в целия свят.

Типичните продуктови линии на Shining3D включват:  

SHINING 3D разработва технологии за 3D дигитализиране  в продължение на повече от 10 години и се ангажира да популяризира технологиите за 3D сканиране в голям мащаб, както и да подобри ефективността на висококачественото 3D моделиране. От 3D скенери от висок клас за професионални индустрии до 3D скенери от първоначално ниво за 3D моделиране с общо предназначение, SHINING 3D прави решенията „3D Сканиране - Интелигентен дизайн - 3D печат“ достъпни за всички. Отрасли: Авиационна, космическа, автомобилна, промишлена промишленост, изкуство и архитектура, здравеопазване, образование и други нововъзникващи отрасли. Приложения: Реверсивен инженеринг, разработка на продукти,компютърна графика, виртуална реалност, VR / AR, 3D архивиране на данни, цифрова диагностика и др.

3D скенерите на SHINING 3D се предлагат самостоятелно, и наред с това много изгодно за крайния потребител като решения за реверсивен инженеринг, с включени водещи софтуерни продукти за конвертиране на сканираните данни до 3D CAD формати (Geomagic Essentials) и проектиране за адитивно производство (Siemens SolidEdge за SHINING 3D). 

SHINING 3D притежава множество основни технологии в областта на 3D инспекцията, базирана на 3D машинно зрение, като предлага разнообразие от независимо оборудване за изследвания и разработки, включително лазерен ръчен 3D скенер със синя светлина и висока точност, 3D скенер за инспекционна система, интелигентен робот с автоматична система за 3D инспекция , безжична оптична портативна CMM система и др. Отрасли: Авиационна, космическа, автомобилна и транспортна, производство на електроенергия, промишлено производство и други отрасли. Приложения: 3D инспекция, симулация, реверсивен инженеринг, разработване на продукти и др.

SHINING 3D осигурява авангардни технологии за адитивно производство, включително метален и пластмасов 3D печат, както решения за бързо прототипиране, така и за директно цифрово производство. Отрасли: Авиационна, космическа, автомобилна, инструментална, здравна, стоматологична, потребителски продукти, образование и др. Приложения: Производство на детайли, бързо прототипиране, приспособления и приспособления, персонализиране на продукта, шприцоване, медицински изделия и др. 

SHINING 3D предоставя напълно интегрирани 3D цифрови стоматологични решения,от получаване на 3D данни с 3D скенери за лабораторни и интраорални 3D скенери за клиники, след това проектиране с професионален стоматологичен CAD софтуер, до директен печат на стоматологични продукти, включително работещи модели, ортодонтски модели, модели на импланти хирургически ръководства, восъчни прозорци, частични рамки с DLP 3D принтер или за печат на метални корони и мостове, частични рамки директно с метален 3D принтер. 

Решенията на SHINING 3D намират широко приложение в индустриално производство, здравеопазване и науки за живота, персонализирани продукти, образование, автомобили и транспорт, производство на енергия, производство на инструменти и промишлени продукти.


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.