• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

NX Smart Machine Kit и Post Hub: нов подход към облачните процеси на механична обработка

Решенията Smart Machine Kit (SMKS) са готови за производство машинни инструменти и постпроцесори за NX CAM – всички базирани в облак и всички лесно достъпни. SMKS често се наричат ​​цифрови близнаци на CNC машините. Всеки SMKS включва точния модел на машината с кинематика, постпроцесор и управлявана от G-код симулация, което ви позволява да генерирате готови за производство NC програми за широка гама от машини с ЦПУ.

Как да получите достъп до решения за Smart Machine Kit?

Решенията за Smart Machine Kit са налични на Post Hub, облачната платформа за последваща обработка на NX CAM. Post Hub позволява опростен процес за генериране на готови за производство CNC програми за вашите приложения.

nx1

NX CAM на SMKS в Post Hub.

Обширното облачно базирано пост-процесорно решение ви позволява да програмирате широка гама от фрезови, стругови и многофункционални машини. Библиотеката включва повече от 1200 комплекта с машини, вариращи от DMG MORI до Haas и Makino. Всеки SMKS включва документация, за да прегледате постпроцесора, преди да го инсталирате. Допълнителната информация включва прегледен документ с име на комплекта, производствена технология, оси, единици, производител на машината, семейство контролери, цена, кинематична конфигурация, автор, дата на изграждане, поддържана версия на NX CAM и описание.

Първи стъпки в Post Hub

За да стартирате Post Hub, щракнете върху командата „Post Process“ в NX CAM и потърсете секцията Post Hub в диалоговия прозорец на NX CAM. Можете също да получите достъп до онлайн библиотеката на Post Hub с помощта на интернет браузър: https://posthub.sws.siemens.com/.

nx2

Диалоговият прозорец за решения за Smart Machine Kit в NX CAM.

Лицензите за Smart Machine Kit Solutions за различни видове механични операции (като 2,5-осово струговане и 3-осово фрезоване) вече са налични за закупуване, което ви позволява да инсталирате наличните комплекти от Post Hub.  Например, притежаването на лиценза за фрезоване на 2,5 оси SMKS ви позволява да изтегляте и инсталирате всеки комплект за фрезоване с 2,5 оси за различни машини директно от NX CAM. В този случай можете да инсталирате неограничен брой 2,5-осови фрезови SMKS от Post Hub. Като допълнително предимство можете също да опитате всеки SMKS към една операция без лиценз. С новия подход SMKS потребителите на NX CAM получават допълнителна гъвкавост за лесно програмиране на широка гама от машини с ЦПУ.

Научете повече

Имате ли въпроси относно NX CAM Post Hub или SMKS? Изпратете имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Вижте какво е новото в NX for Manufacturing за да научите повече за Smart Machine Kit Solutions, Post Hub и другите нови вълнуващи функции в NX CAM.

Повече за NX CAM може да намерите на тази връзка: https://www.spacecad.bg/nx-manufacturing/nx-cam-system


Последни новини

История

Повече от 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
quinx.png
zuken.png
ZOLLER
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
FAUSER AG
Industry Info

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.