• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge - най-добър софтуер за 2022 според G2!

Развълнувани сме да споделим, че Solid Edge е включен в наградите за най-добър софтуер на G2 за 2022 г., като се класира в глобалния списък на CAD/PLM продукти и глобални компании. Оперирайки на софтуерен пазар, използван от повече от 60 милиона купувачи на софтуер годишно, G2 е водещ онлайн пазар на софтуер. Годишният му списък с най-добър софтуер класира най-добрите софтуерни компании и продукти в света въз основа на автентични, актуални отзиви от реални потребители.

SE2022 Wallpaper Burgener v1 800

Това не е първият път, когато Solid Edge се появява в един от най-високо класираните списъци на G2. Ние продължаваме да печелим най-високи оценки като тази благодарение на доверието и подкрепата на клиентите по целия свят в Solid Edge — нашето пълно портфолио от инструменти за разработка на продукти за механично и електрическо проектиране, симулация, производство, технически публикации, управление на данни и т.н.

Тази награда означава много за нас, защото отразява мнението на реални клиенти. Ние слушаме внимателно нашата потребителска общност и си партнираме с тях, за да гарантираме, че Solid Edge отговаря на техните бизнес нужди и надхвърля техните очаквания. Страхотно е да бъдем признати за това продължаващо сътрудничество“, казва Джон Фокс, вицепрезидент по маркетинг в Siemens Digital Industries Software. „От името на екипа на Solid Edge бих искал да изкажа голяма благодарност на нашите клиенти за техните положителни отзиви и обратна връзка.“

Как работят класациите на G2

100-те най-добри продавачи на софтуер се класират въз основа на комбинация от оценки за удовлетвореност и пазарно присъствие за всеки продавач, а 100-те най-добри продукта се класират въз основа на рецензии във всички категории, от които са част.
За да бъде включен в един от списъците на продавачите на софтуер или софтуерните продукти на G2 „Най-доброто от“, продавачът на софтуер или продукт трябва да получи най-малко 50 одобрени и публикувани рецензии през календарната 2021 година. Резултатите отразяват само данни от прегледи, изпратени през този период на оценка.

Вижте какво казват хората за Solid Edge в G2…


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.