• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

"Градината на Немо" избра NX и STAR CCM+ на Siemens

PLANO, TX, 8 април 2022 г. – Siemens Digital Industries обяви, че Nemo's Garden, стартираща компания, фокусирана върху устойчивото подводно отглеждане на култури, е внедрила портфолиото на Siemens Xcelerator от софтуер, за да съкрати своите иновационни цикли и да се придвижи по-бързо към индустриализация в пълен мащаб.

Използвайки Xcelerator на Siemens и дигитален близнак, екипът на Nemo's Garden е в състояние да тества концепции без необходимост от физическо тестване, което позволява бърза итерация на проекта.

20190620 151553 1 1080x810


Изграден е цялостен цифров близнак на биосферата на Nemo's Garden, който обхваща не само еволюцията на дизайна с помощта на софтуера NX на Siemens, но също така позволява симулиране на условията на отглеждане в него, въздействието на оборудването върху водното тяло, както и като пълната среда, в която са инсталирани модулите – всичко осъществено с помощта на софтуера Simcenter STAR-CCM+ на Siemens

Nemo's Garden е основана през 2021 г. от Серджо Гамберини, президент на италианския производител на оборудване за гмуркане, Ocean Reef Group, и неговия син Лука Гамберини. Техният екип от инженери, водолази и учени работи, за да докаже жизнеспособността на отглеждането на билки, плодове и зеленчуци под вода. Ключовата иновация на Nemo's Garden, суб-аква биосферата е уникален тип подводна оранжерия, способна да използва положителните фактори на околната среда на океана – стабилност на температурата, генериране на изпарена вода, абсорбция на CO2, изобилие от кислород и присъща защита от вредители – за създаване на среда, идеална за отглеждане на култури.

За да научите повече за Nemo's Garden, посетете следните връзки:

Вижте цялата статия на тази връзка ...


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.