• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Siemens NX, Teamcenter и Simcenter с 92 % отсъпка за стартиращи фирми!

Siemens Digital Industry Software обяви нова програма за български стартиращи компании, които желаят да развиват иновативни продукти с най-мощният CAD/CAE и c-PDM продукти в световен мащаб на Siemens!

Развийте своя стартъп до пълния му потенциал

В партньорството със Siemens, ние разбираме трудностите на стартиращите фирми в ранен етап и сме посветени на предоставянето на софтуерни решения в помощ на предприемачите. Тази програма Ви дава изключителната възможност в рамките на една година да използвате най-доброто решение от високия клас, за да реализирате Вашите иновативни проекти. С 92 % отстъпка от листовите цени, само за 2 600 EUR Вие получавате:

• Siemens NX Mach 3 CAD Industrial design
• Teamcenter Author/Rapid Start c-PDM
• Simcenter 3D Structures FEM/FEA CAE
• On-line обучение

Условия, на които трябва да отговаряте:

• Да сте нов потребител на решенията на Siemens software
• Да сте производствена компания
• Да сте регистрирано търговско дружество на по-малко от 5 години
• Да имате по-малко от 5 милиона долара приходи от предходната година
• Основното Ви направление да не е консултантска дейност или предоставяне на услуги

Какво има в пакета Siemens for Startups?

NX за дизайнNX CAD за дизайн 

NX for Design рационализира и ускорява процеса на разработка на продукта. Най-мощното, гъвкаво и иновативно решение за разработка на продукти в индустрията, NX for Design има функциите, производителността и възможностите, за да ви помогне да пуснете продукта на пазара по-бързо от всякога. NX for Design ви позволява да доставяте продукти „право на пазара, за първи път“, като използвате повече виртуални продуктови модели и по-малко, по-скъпи физически прототипи. Това води до пазарни печалби, по-ниски разходи за разработка и подобрено качество на продукта.

Teamcenter c-PDM

TeamcenterСофтуерът на Teamcenter е модерна, адаптивна система за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM), която свързва хора и процеси във функционални силози с цифрова нишка за иновации. Ненадминатата ширина и дълбочина на портфолиото на Teamcenter означават, че можете да решите повече от трудни предизвикателства, необходими за разработването на изключително успешни продукти. С лесния и интуитивен потребителски интерфейс на Teamcenter, хората от цялата организация могат да участват в процеса на разработка на продукта по-ефективно от всякога.

Simcenter 3D Structures

Офис с монитори, показващи CAE симулацияSimcenter 3D е всеобхватно, напълно интегрирано CAE решение за комплексно, мултидисциплинарно проектиране на производителността на продукта. Софтуерът предоставя революционни подобрения в ефективността на симулацията. С усъвършенствани възможности за 3D моделиране и решаващи задачи за симулация, които покриват широк спектър от физика, Simcenter 3D ви помага да получите по-добра представа за цялостната производителност на вашия продукт.

Ако отговаряте на условията на програмата и желаете да кандидатствате се свържете с нас на телефон 02 9033 999!

 

 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.