• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

B&P Littleford LLC стандартизира Solid Edge за проектиране и симулация

logoПроизводителят на промишлени машини за смесване и разделяне премина към Solid Edge, за да намали времето за проектиране с 50 процента!

Доставка на проекта навреме

B&P Littleford LLC проектира и изгражда по поръчка широк спектър от оборудване за смесване, сушене, екструдиране, реакция и центробежно разделяне за големи и малки производствени приложения и свързани технологични решения за химическите пазари. Механичните инженери съставляват голяма част от компанията и повечето отдели се управляват от инженери. Те работят върху компоненти, които варират по размер от нещо, което може да седи на кухненска маса до елементи, които могат да бъдат с размерите на голяма конферентна зала или малка къща, вариращи от около 6 метра високи и от 18 метра дълги и тежащи до 90 тона. Най-голямото предизвикателство за B&P Littleford беше доставянето на проектите навреме. Той има проекти за различни видове машини, така че проектните чертежи трябва да бъдат изготвяни по чист начин и за кратко време, без да се налага да се правят прекомерни заявки за инженерни промени (ECO). Те трябва да избягват да коригират проекта, когато са тръгнали твърде бързо и са допуснали грешки, докато едновременно с това са иновативни.

Това винаги е предизвикателството - да ускорите процеса и да станете по-ефективни, като същевременно запазите креативността и иновациите. B&P Littleford използва SOLIDWORKS, но реши да обмисли преминаване към Solid Edge на Siemens Digital Industries Software.

"Бих казал, че когато се занимавате с определен софтуер от години и години – в моя случай SOLIDWORKS – можете да развиете почти религиозна преданост към него, но ако наистина си кажете: „бъдете честни, бъдете обективни ,“ може би ще бъдете изненадани със Solid Edge“, казва Скот Самборн, старши инженер по механичен дизайн. „Solid Edge със синхронна технология се оказа прекрасен. Това предизвика пълна промяна в начина ми на мислене."


Solid Edge със синхронна технология ни дава повече гъвкавост, защото можем да се върнем към подреденото моделиране, ако искаме, а също така можем да преминем към синхронното моделиране и да го използваме, за да помогнем за ускоряване на нещата“, казва Брайън Фриц, инженерен надзорник в B&P Littleford. "Виждаме, че може да има някои други аспекти, за които можем да използваме синхронното моделиране, като например като инструмент при подготовка на модели за продажби или маркетинг, за да излезем с дизайна бързо, за да генерираме предложения за клиентите.“

bp littleford 63880 featured2 640x360 tcm55 75325


Използването на Solid Edge ни дава възможност да мигрираме нашите модели, както и нашите чертежи и да поддържаме асоциативност между моделите и чертежите“, казва Фриц. „Той е в състояние да прегледа и интелигентно да разпознае размерите и че те принадлежат към определени ръбове и характеристики в рамките на модела, и може да се прикрепи отново и да възстанови асоциативността между чертежите и моделите. Това ще ни даде нещо, което ще ни позволи да мигрираме голяма част от нашите данни от други CAD системиИзползването на синхронна технология ще ни позволи бързо да правим по-бързи и по-чести итерации на дизайна„ За мен беше голямо откровение да открия, че преминаването към Solid Edge наистина ще бъде изгодно за нашата компания“, казва Самборн.

Прочетет пълната история на тази връзка ...


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.