• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge CAM Pro отличен от Develop 3D!

Solid Edge CAM Pro печели място в списъка на най-важните 30 иновации на Develop 3D за 2022 г.

D3D x D3D 30 банер

Развълнувани сме да споделим, че Solid Edge CAM Pro беше включен в списъка на DEVELOP3D 30 за 2022 г. D3D 30 е лист от 30 избрани нови технологии и иновации от цял ​​свят, които ще имат важно роля в бъдещото развитие на продуктите. Това не е първият път, когато софтуерът на Solid Edge се появява в най-високо класиран списък. Ние продължаваме да печелим най-високи оценки по този начин благодарение на доверието и подкрепата на клиентите на Solid Edge по целия свят — нашето пълно портфолио от софтуер за разработка на продукти за механично и електрическо проектиране, симулация, производство, технически публикации, управление на данни и облачно сътрудничество.

Проиведено със Solid Edge CAM Pro

„Развълнувани сме да бъдем част от списъка 3D3 30, избран изцяло по заслуги“, казва Ричард Рънълс, директор на продуктовия маркетинг в Siemens Digital Industries Software. „ Решенията за компютърно подпомагано производство на Solid Edge (CAM) помагат на производителите да изграждат продукти от световна класа, използвайки широк спектър от производствени процеси, включително CNC обработка, разкрой, рязане, огъване, формоване, заваряване, сглобяване и адитивно производство. Вече наличен за закупуване и като онлайн абонамент, Solid Edge CAM Pro предоставя модулна, гъвкава конфигурация на решения за програмиране с цифрово управление (NC), която ви позволява да увеличите максимално стойността на вашите машинни инструменти.

Един от основните елементи на цифровия арсенал на Siemens е неговият CAM софтуер, така че когато Solid Edge добави 2.5 Axis CAM пакет, базиран на Siemens NX CAM като стандарт, потребителите могат с право да се зарадват. Със същите възможности като пълния пакет 2.5 Axis, той включва разширени възможности като адаптивно фрезоване за по 2.5 оси; автоматизирано създаване на пътеки на инструмента и визуализации за оптимизирани процеси на обработка, както и достъп до повече от 1300 постпроцесора чрез Post Hub.

  • Solid Edge CAM Pro. Solid Edge CAM Pro е модулна, гъвкава конфигурация на решения за програмиране с цифрово управление (NC), която ви позволява да увеличите максимално стойността на вашите машинни инструменти.
  • Адитивно производство. Solid Edge ви позволява да се възползвате напълно от адитивното производство, независимо дали създавате отделни прототипи или произвеждате по-големи обеми компоненти.
  • Solid Edge 2D Nesting. Solid Edge 2D Nesting ви позволява да генерирате оптимизирани оформления за двуизмерно рязане на производствени материали, включително ламарина, пластмаса, дърво и др.

Вижте подробно тук:
https://solidedge.siemens.com/en/solutions/products/computer-aided-manufacturing-cam/ 


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.