• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Ваптех АД и СпейсКАД стартираха пилотен проект със Solid Edge на Siemens DIS

Ваптех АД и СпейсКАД стартираха пилотен проект за изследване на възможностите за автоматизирано проектиране и производство със Solid Edge 2024 - софтуер на Siemens Digital Industry Software.

Като дългогодишен потребител на Siemens NX CAD/CAM и Teamcenter PLM, Ваптех АД търси допълващи възможности за развитие на системата чрез добавяне на ценово изгодни лицензии на нови работни места на Siemens Solid Edge – водеща CAD/CAM/CAE система от средния клас решения.

Press 08


В изпълнение на пилотния проект ще бъдат изследвани и оценени функциите и възможностите на Solid Edge да изпълнява задачи за моделиране, асемблиране, симулация, чертане и генериране на управляващи програми за машини с цифрово-програмно управление.
Ще бъдат изпълнение пилотни проекти за изследване на възможностите и средствата за моделиране на детайли и асемблирани модели на хидро оборудване за ВЕЦ и пресово оборудване, произвеждани от Ваптех АД.
На база резултатите от пилотния проект ще бъдат създадени оптимални работни потоци за изпълнение на двете групи задачи.

Допълнително, чрез специализиран Turbomachinery модул в Solid Edge CAM Pro, ще стартира процес на подготовка за генериране на управляващи програми за 5 осева механична обработка на работните колела за ВЕЦ, като част от производствената програма на Ваптех АД.

Повече за Ваптех АД може да намерите на тази връзка …

Повече за СпейсКАД може да научите тук ,,,


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.