• +359 2 90 33 999
 • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

SIEMENS TEAMCENTER PLM

SIEMENS Teamcenter PLM

TC logo new
 
SIEMENS Teamcenter е водещата в световен мащаб софтуерна платформа за дигитализация и управление на процесите и инженерните данни в производствени предприятия, сервизни организации и големи децентрализирани проектни колективи с глобално присъствие.

От лесния и интуитивен потребителски интерфейс на Teamcenter хората от цялата организация могат да участват в процеса на разработка на продукта по-ефективно от всякога. Без значение как решите да внедрите Teamcenter, независимо дали е локално, в облак или SaaS, доставян чрез Teamcenter X, получавате същите доказани решения, предназначени да ви помогнат да иновирате по-бързо.

Започнете с Teamcenter, като поемете контрола върху продуктовите данни и процеси, включително 3D дизайн, електроника, вграден софтуер, документация и вашата спецификация на материалите (BOM).
Достигнете по-голяма възвръщаемост на вашата PLM система, като използвате информацията за вашия продукт в повече области и отдели, като производство, качество, инженеринг на разходите, съответствие, обслужване и верига за доставки.
 
Teamcenter има гъвкавостта да се адаптира към бизнес промените и да управлява всички предизвикателства при разработването на продукти.
 
Digital Machine shop webinar email tcm84 62395
 
Teamcenter централизира управлението на продуктовите данни, управлява екипното сътрудничество и автоматизира процесите през целия жизнен цикъл на продукта - от концептуалната идея, през проектирането, техническата подготовка до сервизното обслужване и рециклирането на материалите.
 
Teamcenter автоматизира следните процеси и екипни взаимодействия:
 
 • Централизирано PDM управление на CAD данни (SIEMENS NXSolid Edge, Catia,  SolidWorksProE и AutoCAD)
 • Управление на MS Word, Exell, PDF документи
 • Захващане, управление и следене на изискванията към продукта при разработката му
 • Управление на  проекти - вкл. проектни графици, ресурси и бюджети
 • Управление на CAD/CAM данни и измененията в тях
 • Управление на опциите и вариантите на продукта
 • Управление на  версиите на разработката на продукти, вкл. ревизиите на техническите  чертежи
 • Управление на спецификациите на материалите (BOM)
 • Още ...
Решенията с Teamcenter подкрепят въвеждане на LEAN, като управляват данните за продукта и оптимизират всички процеси през жизнения цикъл - от концептуалното моделиране и оптимизация на плановата себестойност, през вграждане на изискванията, PDM управлението на CAD данните и екипните взаимодействия през разработката, техническа подготовка, производството, и до сервизното поддържане и рециклиране на продукта. 
 
Функционалноста на Teamcenter е разделен на 3 нива: Start, Extend и Transform:
 
 • Start включва управление на проектни данни и инженерна документация, BOM (спецификации на материали) и въвеждането на електронни процеси (workflows).

 • Extend надгражда ниво Start и включва управление на изискванията, управление на жизнения цикъл, управление на производствени данни и управление на взаимоотношенията с доставчици.

 • Transform добавя управлението на данни за качеството, способността за управление на данните за себестойността, управлението на устойчивост и функционалност за системен инженеринг.
Създавайки предпоставки за многократна употреба на фирмените познания, Teamcenter гарантира вземането на оптималните управленски решения, гарантиращи най-кратък цикъл до пазара и най-ниска производствена себестойност на продукта.
 
Teamcenter премахва проблемите при управление на проекти и програми (NPI) чрез привързване на проектните графици и ресурси към работните потоци и задачите, създавайки свързани дейности, които ангажират всеки участник във “виртуалното” предприятие.

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.