• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Блог

Solid Edge в Groupe SEB и Krones

За всеки, който използва сложни повърхности, Solid Edge предлага инструменти, значително съкращаващи цикъла на моделиране. Използван от малки и големи компании, Solid Edge със синхронна технология предлага несравними функции и удобства при изграждане на свободни форми. 

Solid Edge в Groupe SEB

Groupe SEB – WikipediaЕдин най-добър казус с "голяма компания" за моделиране със сложни повърхности е Groupe SEB. Това е компания във Франция с офиси  по целия свят, които произвеждат всички марки малки уреди и съдове за готвенекоито познавате, използвате и обичате. До голяма степен, ако сте готвили нещо през последните 10 години - вероятно сте използвали готварски съдове, проектирани от Solid Edge, за да го направите. Известни марки, свързани с Groupe SEB, включват All-Clad, IMUSA, Krups, Moulinex, Rowenta, Tefal и WMF Group.

Groupe SEBимаха голям успех, купувайки компании, които използват Pro/E и след това ги преориентираха към Solid Edge. След няколко седмици те вече летяха през нещата и предпочитаха Solid Edge!

Groupe Seb closed a good first quarter - Home Appliances World


Друг голям потребител на Solid Edge e компанията Krones

File:Krones Logo.svg - WikipediaKrones предлага линии за индустрията за напитки и производители на храни: технология за процеси, технология за пълнене, опаковъчни машини, чак до ИТ решения.

Всеки ден милиони стъклени бутилки, кутии и PET контейнери минават през линия на Krones. Като доставчик на цялостни системи Krones предоставя на пивоварни, бутилиращи компании за напитки и производители на храни по целия свят отделни машини и цялостни производствени линии.

Weltmarktführer: Krones füllt sie alle ab

С над 700 лицензии и 1000 конструктори, работещи със Solid EdgeKrones проектира и внедрява цялостни линии за напитки и храни, които покриват всяка отделна стъпка от производствения процес – като се започне от производството на продукти и контейнери, пълнене и опаковане до потока на материала и рециклирането на контейнери.


Последни новини

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.