• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

CAM/Техническа подготовка

NX CAM Feature Based Machinig

NX logoАвтоматизацията на процесите при NC програмирането предоставя голяма възможност за конкурентни бизнес предимства. Модулът на SIEMENS NX CAM за Feature-Based Machining осигурява възможности за създаване и модифициране на автоматизирани процеси за механична обработка, управлявани от правила в Machining Knowledge Editor в NX CAM. Тези възможности са особено ценни за производители, които искат да достигнат до следващото, по-високо ниво на NC автоматизация за бързо генериране на високо производителни програми за механична обработка върху машини с ЦПУ.

NX20CAM201020Drilling20sequence


Модулни дефиниции на фичъри

NX CAM Feature-Based Author дефинира “фичъри” като съвкупност от най-базови компоненти на детайла. Вие можете да задавате опции за обработка на всеки отделен компонент, така че промените да засягат всички фичъри, които използват този компонент. Тази модулност на процеса на създаване поддържа нисък брой процеси и минимизира поддръжката, необходима за актуализиране на процесите на автоматизация..

Интеграция със NX Product Manufactiring Information (PMI)

PMI решението на Siemens в NX предлага 3D анотации, което позволяват на продуктовите екипи да улавят и свързват производствените изисквания директно към 3D модела, както и да предават тази информация до производствените приложения надолу по веригата. В правилата на NC процеса Вие можете да включите данни за модела, включително данни за PMI, като данни за обработка на повърхнини или закръгленост. Това увеличава интелигентността на процеса на автоматизация с връзки към всички данни, свързани със Solid модела.

Интерактивно обучение на функции

Вие можете интерактивно да дефинирате различни типове нови NC операции в графичната среда. След това лесно да дефинирате процеса на обработка в NX CAM и да определите специфичните за всяка отделна операция параметри.

 Ползи

  •  Значителни подобрения в ефективност на програмирането с автоматизирана обработка на добре дефинирани функции
  • Последователна обработка в мрежата с организацията общи методи
  •  Стандартизация на най-добрите практики

Характеристики

  •  Модулни функции за механична обработка с CNC машини
  •  Интерактивно обучение на функции

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.