Блог

Работа с големи асемблирани модели

Създавайте и управлявайте големи асемблирани модели, без да жертвате производителността!

Тъй като проектите стават все по-сложни, броят на детайлите в един монтаж често нараства. Siemens Solid Edge помага на потребителите бързо и лесно да създават и управляват дори най-големите асемблирани модели, без изчаквания или сривове.

Създайте точно представяне на всички компоненти - включително тръби, тръби, проводници, заварки и метални листове - в цялостен цифров макет, който позволява по-прецизно моделиране и анализи.

Solid Edge ви помага бързо да откривате и коригирате проблеми от сблъсъци и проникване, да генерирате инструкции за сглобяване и да провеждате представяния пред клиентите - намалявайки необходимостта от скъпи прототипи.

Заредете този PDF, за да научите петте най-важни неща за работа с големи асемблирани модели в Solid Edge 

Вижте представянето на работа с големи асемблирани модели на фирма Донидо Машин Индъстри - Хасково, избрано като илюстрация на възмпжностите за управление на големи модели от Siemens:

 

 

Научете повече за превъзходните възможности на Solid Edge за работа с големи асемблирани модели на тази връзка ...

 


Вземете под наем

img_3807_004.jpg

Историята...

Вече 20 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS PLM Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
quinx.jpg
3d_systems.png
zuken-all.png
industryinfo_logo_b_o.gif

Контакти

6100 Казанлък, България
ул. Стара река 2
Дом на културата "Арсенал", ет.3, офис 310
Тел.: 02 90 33 999
          0431 63568
e-mail: [email protected]

 

Най-четеното

© 2015 SpaceCAD