• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

NX чертежи и 3D информация за производството

 

NX treatment RGB SandNX предлага високо ефективни инструменти за бързо и лесно създаване на инженерни чертежи от 3D модели. Софтуерът за изчертаване автоматично създава чертожни изгледи от 3D детайли и асемблирани  модели, и Ви помага да се подравнят и мащабират изгледите в чертожните  листове. Мощни и удобни инструменти за анотации и графика подпомагат дефинирането на по-ясни производствени изисквания. Разширеното проследяване в чертежите и синхронизиране с  внесените инженерни изменения пести време и елиминира грешките.

2D чертане и проектиране

131018 SiemensPLMConx-NX 2b

 

NX функциите за 2D поддържат основните национални и международни стандарти в техническото чертане. Можете просто да изберете желания стандарт - ANSI, ISO, JIS, DIN, GB или ESKD – за да се гарантира, че всички елементи на вашите рисунки са в съответствие с изискванията на съответния производител.

 
NX Drafting Plus рационализира 2D миграцията на данни, оптимизира 2D проектирането, осигурява мост от 2D към 3D и предлага новаторско, мощно решение за автоматизиране производството на чертежи. Тези инструменти премахват нуждата от други 2D CAD системи и елиминират нуждата от отделни системи за 2D и 3D проектиране. 
 

NX доставя уникалната синхронна технология и за 2D ускорено редактиране на 2D CAD данни – дори и за файлове от други CAD системи. Технологията разпознава конструкторския замисъл, геометричните отношения между обектите и дава възможност за бързи и ефективни промени в оформлението на инженерните чертежи.

3D анотации за производството (PMI)

B Mo4JJVAAAwFzBNX поддържа директен набор от функции за генериране на 3D анотации и информация за нуждите на производството (PMI), който позволява 3D CAD системи, използвани за разработване на продукт да предават специфична информацията за нуждите на производството. 

NX PMI използва фирменият формат за олекотена визулизация SIEMENS JT, вeче приет и като индустриален стандарт, за бърза и интелигентна комуникация с онагледяване на големи 3D CAD модели през WEB. PMI включва 3D информация геометрично оразмеряване и допуски (GD&T), текстови анотации, означения за обработка и покрития на повърхнини, спецификация на материала и други.

NX предоставя завършена среда за 3D анотации, която позволява да записвате и вграждате производствените изисквания към детайла директно в неговия 3D CAD модел, и да споделят тази информация с други софтуерни приложения за развитие на продукта. Възможностите на NX за 3D анотации са в пълно съответствие с международните стандарти за дефиниране и описание на 3D детайли, включително АМСП, ISO и Jeita. Така може да използвате анотирани 3D модели, за да документирате изцяло вашите проекти, за намаляване или напълно премахване на чертежите за комуникация с производството, клиентите и доставчиците.

Чрез свързване на PMI с 3D модела, NX насърчава повторната употреба в целия жизнен цикъл на продукта. NX PMI е двустранно съвместим с модулите на NX за 2D чертане и е интегриран със SIEMENS приложенията за валидация, вариационен анализ, NC обработка и програмиране за активно измерване. За разширено сътрудничество, PMI анотациите са също видими и в олекотения JT формат за пренос през Internet. 

 

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.