• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

NX вертикални решения

Индустриален дизайн, опаковки и потребителски стоки

NX Shape Studo осигурява всички необходими инструменти, които са Ви нужни да изследвате, моделирате и оптимизирате формата и стила на продукта и неговата опаковка, наред с гарантиран преход без транслиране към следващите етапи на маркетингово представяне, визуализация и анимация, конструктивна разработка, симулация, разработка на инструментална екипировка и техническа подготовка за производство. Този подреден и непрекъснат процес вътре в един единствен продукт съществено съкращава цикъла при въвеждане на нови изделия в производството (NPI) и гарантира пазарните предимства на производители, които се стремят да бъдат лидери.

Детайли от композитни материали

NX предлага взаимодействие с патентованите решения на Fibersym за оптимизация на процеса на избор на най-добрите възможни съединения на слоеве в композитния детайл. Съкращава времето за изготвяне на композиционния детайл и неговата стойност с около 60 %. Fibersym предоставя на инженерите мощна среда за подпомагане вземането на решения за оптимизиране на продуктите, произведени от композитни материали, като им позволява да импортират и актуализират CAD модела на детайлите в NX с резултатите и представянето на алтернативни решения за композитните слоеве в CAE средата на Fibersym.

Проводящи системи

Siemens Mechanical Routing осигурява оптимизирана работна среда за проектиране на свързващи подсистеми - механичнa, електрическa, HVAC, която е много по-производителна от системите с общо предназначение. За електроинженерите са предвидени команди за опроводяване на кабели, кабелни снопове и изолаторни тръби при използване на стандартни библиотеки за електро компоненти и системи. Инструментите за механично опроводяване добавят средства за конструиране на индустриална инфраструктура, вкл. тръбни инсталации и метални конструкции. Моделите, създавани с този модул, имат асоциативна връзка с NX Assembly Modeling за улесняване на промените в дизайна. Автоматизираното генериране на спецификации на материалите и списък на огънатите участъци предоставя необходимата информация на производителите на тези подсистеми.

Програмиране на процедури за активно измерване

NX CMM Inspection Programming е "оffline" приложение за програмиране, което Ви помага да програмирате по-бързо и по-точно процедури за инспеции чрез измерване, като Ви поставя във виртуална 3D среда включваща вашия 3D Solid модел, измервателна машина, измерваща сонда и детайл. С употребата на този модул се намалява времето за програмиране, валидира визуално процедурата на измерване, освобождава ценни машинни ресурси и откликва, по-бързо отразява промените в дизайна.

Концептуално проектиране за мехатроника

Mechatronics Concept Designer революционизира процеса на проектирането на високо технологични продукти, включващи механични и електронни компоненти. Той помага да проектирате по-бързо и с по-високо качество чрез предоставяне на решение "от край до край, което дава възможност за сътрудничество на множество екипи и дисциплини за намаляване на времето до пазара чрез повторното използване на съществуващите знания и подобрени решения чрез оценка.

Проектиране на електро механични системи

NX интегрира проектирането на механични, електрически и електронни системи в един работен поток чрез единно съхранение и централизирано управление на данните от отделните части в Teamcenetеr. Специализираните възможности на NX Routing Electro-Mechanical позволяват интелигентно електро опроводяване в контекста на асемблирания механичен модел, докато Flexible PCB модулът в NX автоматично моделира печатните платки, проектирани в ECAD системи като тези на Zuken, Mentor и други. Така моделираните печатни платки са готови за поместване в асемблирания модел заедно с кабелните снопове към или от тях. Така конструкторите достигат оптималните параметри на продукта не в отделна дисциплина или в отделен възел, а в контекста на продукта като единна асемблирана система.


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.