• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

NX за моделиране с метални листове

NX treatment RGB Sand

NX Sheet Metal Design

Използвайки позната терминология и работни потоци, NX ви помага ефективно да създавате детайли от метални листове, базирани на знанията за индустрията, материалните свойства на металните листове и производствените процеси.

Инструментите за проектиране на ламарини от NX включват информация за материалите и огъването на листовете, което позволява на модела да представя както формирания компонент, така и разгънатите плоски форми. Използвайки позната терминология и работни потоци, NX Sheet Metal Design предоставя на професионалиста  пълен набор от инструменти за ефективно създаване и управление надетайли от ламарина въз основа на познаването на свойствата на материала и производствените процеси.

Инструментите на NX Sheet Metal Design включват информация както за за материала, така и за процеса на огъване, което позволява на CAD модела да представя както формирания компонент, така и разгънатите плоски форми.

 

 

NX предлага удобни инструменти, с които можете бързо да преобразувате Solid модели в компоненти от ламарина и да създавате детайли от метални листове, които заграждат други компоненти на асемблирания модел. 

med gallery 4 1 50862NX Sheet Metal включва набор от обекти и модулни процедури, съдържащи информация за металите и процесите на огъване и обработка на листовете - огъване, изрези, легла и други. Този модул позволява на фирмите да прилагат стандарти и методики, основани на най-добрите индустриални практики или такива, разработени в самата компания.

За разлика от подобни модули в други CAD системи, NX позволява пълно взаимодействие на обектите за листов материал с други параметрични обекти вътре в контекста на детайла.

Ползи:

• Интуитивният потребителски интерфейс води до намаленo време за усвояване
• Опростеният работен процес изисква по-малко време за проектиране на детайли от металени листове

Характеристики:

• Вградени процесни функции, типични за работния процес с метални листове
• Предварително заредени стойности стойности за процеса на огъвеане по подразбиране
• Интуитивен потребителски интерфейс
• Вградена интелигентност при генериране на подгъви и отстъпи 

NX Advanced Sheet Metal


image

 

NX Advanced Sheet Metal разширява приложението на модула за проектиране с метални листове, осигурява функции, които позволяват моделиране на детайли от ламарина с по-сложни форми - вкл. общи фланци и мостове, които помагат при проектирането на извити и неплоски фланци.

Включени са и помощни функции за огъване и формиране на сложни Solid модели до детайли от листов метал.Тези помощни програми за изравняване/формоване включват генериране на плосък модел, метаформа и сплескване.

Всеки процес използва уникални алгоритми за преобразуване на Soldi детайла от едно състояние в друго,
или да генерира плоска празна форма, която може след това да бъдат доставени за производството.
 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал", етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

Повече от 25 години СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2,
Дом на културата "Арсенал",
етаж 3, офис 310
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2020 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.