• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

NX за моделиране с метални листове

NX treatment RGB Sand

NX Sheet Metal Design

Използвайки позната терминология и работни потоци, NX ви помага ефективно да създавате детайли от метални листове, базирани на знанията за индустрията, материалните свойства на металните листове и производствените процеси.

Инструментите за проектиране на ламарини от NX включват информация за материалите и огъването на листовете, което позволява на модела да представя както формирания компонент, така и разгънатите плоски форми. Използвайки позната терминология и работни потоци, NX Sheet Metal Design предоставя на професионалиста  пълен набор от инструменти за ефективно създаване и управление надетайли от ламарина въз основа на познаването на свойствата на материала и производствените процеси.

Инструментите на NX Sheet Metal Design включват информация както за за материала, така и за процеса на огъване, което позволява на CAD модела да представя както формирания компонент, така и разгънатите плоски форми.

 

 

NX предлага удобни инструменти, с които можете бързо да преобразувате Solid модели в компоненти от ламарина и да създавате детайли от метални листове, които заграждат други компоненти на асемблирания модел. 

med gallery 4 1 50862NX Sheet Metal включва набор от обекти и модулни процедури, съдържащи информация за металите и процесите на огъване и обработка на листовете - огъване, изрези, легла и други. Този модул позволява на фирмите да прилагат стандарти и методики, основани на най-добрите индустриални практики или такива, разработени в самата компания.

За разлика от подобни модули в други CAD системи, NX позволява пълно взаимодействие на обектите за листов материал с други параметрични обекти вътре в контекста на детайла.

Ползи:

• Интуитивният потребителски интерфейс води до намаленo време за усвояване
• Опростеният работен процес изисква по-малко време за проектиране на детайли от металени листове

Характеристики:

• Вградени процесни функции, типични за работния процес с метални листове
• Предварително заредени стойности стойности за процеса на огъвеане по подразбиране
• Интуитивен потребителски интерфейс
• Вградена интелигентност при генериране на подгъви и отстъпи 

NX Advanced Sheet Metal


image

 

NX Advanced Sheet Metal разширява приложението на модула за проектиране с метални листове, осигурява функции, които позволяват моделиране на детайли от ламарина с по-сложни форми - вкл. общи фланци и мостове, които помагат при проектирането на извити и неплоски фланци.

Включени са и помощни функции за огъване и формиране на сложни Solid модели до детайли от листов метал.Тези помощни програми за изравняване/формоване включват генериране на плосък модел, метаформа и сплескване.

Всеки процес използва уникални алгоритми за преобразуване на Soldi детайла от едно състояние в друго,
или да генерира плоска празна форма, която може след това да бъдат доставени за производството.
 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.