• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

NX Wave Engineering - свързващ редактор

WAVE автоматизация
 
Технологията на WAVE Engineering, вградена в NX предоставя мощен набор от инструменти, който позволяват да се създават взаимно асоциативни копия на геометрията между отделни детайли в асемблирания модел. WAVE Engineering създава асоциативни връзки между възли и детайли в модела „отгоре-надолу“ на база правилата, дефинирани от конструктора. Така могат да бъдат копирани произволни геометрични обекти и зависимости – вкл. Solid и листови тела, потребителски дефинирани координатни системи, геометрични данни, скици, криви и точки, както и параметрични изрази.

 

E6 Links1

 

Всички промени в геометрията на детайла „родител“ по подразбиране се отразяват във всички негови копия. Възможно е да се създаде връзка в определен времеви отрязък в дървото на изграждане на модела. Възможно е също така временното потискане на актуализирането на избрани връзки, или създаването на не-асоциативни копия.

Създаването, поддържането и обновяването на WAVE връзките в управлението на моделната структура е напълно зависимо от решенията на конструктора. Потискане на актуализацията на определени връзки се използва за да даде възможност за прецизен контрол върху целия процес на проектиране. По този начин, промените в най-горното ниво се размножават до долните нива само в строго определени моменти и по зададената от конструктора логика.


ge3


Използван съвместно със Синхронната Технология в NX CAM/CAM Express, свързващият редактор на Wave Engineering позволява немислима досега автоматизация, позволяваща пълна асоциативност на измененията във външен за NX CAM детайл и инструменталните пътища за механична обработка, генерирани в него! 

 

 

Независими проучвания във фирми от космическите изследвания, автомобилната промишленост и проектирането на сложни машини, които използват NX WAVE в своите процеси за разработване на продукти, разкриват реални бизнес предимства от неговото използване:

  • Подобрена комуникация между работните екипи,
  • Намалено време на цикъла за разработка,
  • Рационализирано създаване на варианти на продукта.
Тези подобрения се комбинират, за да се подобри отзивчивостта на клиентите и рентабилността на фирмата разработчик.

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.