• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПРОЕКТИРАНЕ

Синхронна технология на SIEMENS в NX

 
Синхронната технология на SIEMENS.  
 
NX treatment RGB SandСинхронната технология, патентована от SIEMENS през 2007 година е революционен пробив в параметричното 3D/2D моделиране. Синхронната технология прави моделирането невероятно бързo и интуитивно със свободата да променяте геометрията, без да се налага да се знае как са били създадени моделите - с прилагане на прости операции върху лицата на модела и управляващи размери, които поставяте Вие – там където е нужно.
 

С помощта на Синхроната технология в NX, Вие можете да зареждате  3D модели от Catia, SolidWorks, Inventor, PTC Creo, да ги редактирате по-бързо отколкото в родните системи, да ги асемблирате в общ модел, и да го променяте интелигентно с директно редактиране вътре на всеки детайл вътре в асемблирания модел!

 

 
По-бързо, по-интуитивно 3D моделиране.  
 
Синхронната технология прилага операции директно върху модела,  управлявайки геометричните параметри и взаимоотношения чрез неговите лица, ръбове или напречни сечения с помощта на прости, директни инструменти за „издърпване-избутване“. 3D възможностите моделиране на Синхронна Технология позволяват да се работи с модели от всякакви източници, за лесно и ефективно едновременно ползване на модели от множество CAD системи. 
 
Оптимизирано моделиране на тела със свободни форми. Синхронната технология трансформира проектирането на тела със свободни форми чрез усъвършенстван инструментариум, който работи с всякаква геометрия, дори с внесени модели, и премахва много от трудоемките етапи, изисквани при конвенционалното моделиране. С прости операции за издърпване, избутване и ротация на лица, не е нужно да бъдете експерт, за създаване на сложни модели със свободни форми. Можете да започнете със Solid или повърхност с аналитична или B-Rep геометрия, и след това да построявате органични форми чрез преместване водещи контролни точки, образуващи линии и допирателни контроли. Вашите свободна форма модели са напълно многократна употреба, от концепция до производство.

 

 
Ускоряване на веригата от процеси за симулация и CAM.  Работата със синхронна технология значително да ускорява последващите задачи по веригата за FEM/FEA симулация и CAM за производствените процеси. Инженерите могат по-бързо да адаптират 3D модели за симулация, и да анализират повече алтернативни решения в по-кратко време. Технолозите могат да използват синхронното моделиране за да подготвят по-бързо 3D моделите на детайли, дори и на такива, въведени от външни CAD система за CAM/NC обработка. Наред с това, синхронната технология позволява асоциативно отразяване на измененията в CAD модела и NC инструменталните пътища, дори на на внесени модели от външни CAD системи! 
 
Ефективни 2D инструменти за разполагане, изготвяне и редактиране на чертежи. Синхронната технология за 2D е пробив в иновациите за работа с данни и 2D чертежи за продукта. Използвано в почти всяка индустрия, 2D CAD данните обикновено се съхраняват в различни несъвместими цифрови формати. Несъвместимостта на чертожните файлове, както и различните софтуерни технологии за изчертаване в 2D CAD могат да бъдат значителни бариери пред бързината и ефективността, и могат да направят работата с 2D CAD данни досадна и отнемащи много време. Синхронната технология за 2D елиминира тези проблеми чрез добавяне на интелигентност на 2D CAD данните без необходимост от транслиране, като дава възможност да интуитивно редактиране на 2D файлове до пет пъти по-бързо.
 
Бърза и лесна 2D модификация на скици и чертежи
Промяна на 2D CAD данни с директно скициране чрез синхронната технология е по-бързо и по-лесно, отколкото с конвенционални инструменти за редактиране на опорни скици. Интелигентните алгоритми разпознават взаимоотношенията в скиците, и позволяват лесно придвижване, офсет, преоразмеряване или изтриване на 2D елементи на данните, независимо от ограничения. Тъй като промените са локални в зоната на интерес, Вие можете да използвате синхронната технология в много големи чертежи, без това да се отрази на бързината.
 
 

Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.