• +359 2 90 33 999
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Siemens Parasolid

Parasolid е ядро ​​за геометрично моделиране , първоначално разработено от Shape Data Limited , сега притежавано и разработено от Siemens Digital Industries Software . Parasolid e лицензиран на много други компании за използване в техните софтуерни продукти за 3D компютърна графика.

engine54.jpeg


Възможностите на Parasolid включват помощни програми за създаване и редактиране на модели, като например
булеви оператори за моделиране, моделиране на фючъри, комплексни повърхнини, удебеляване и отнемане на обеми до листове, Булеви операции, филетиране, моделиране с метални листове, с мрежи и решетки. 

Parasolid също така включва инструменти за директно редактиране на модели, включително свиване, изместване, подмяна на геометрия и премахване на детайли на фючъри с автоматизирано регенериране на заобикалящите тела.

Parasolid 3D Geometric Modeling | Siemens Software


Наред с това, Parasolid предоставя широкообхватна графична поддръжка за изобразяване, отстраняване на невидими линии, визуализация с телени рамки, чертане, теселация и управление на данни за модели.

Parasolid се ползва в много пакети за компютърно подпомагано проектиране (CAD), компютърно подпомагано производство (CAM), компютърно подпомагано инженерство (CAE), визуализация на продукти и CAD пакети за обмен на данни. Siemens Parasolid е лицензиран на по-голямата част водещи продукти за инженерна работа:

 


Нови блог публикации

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал", 
Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD

История

СпейсКАД доставя първокласни CAD/CAM/CAE решения и инженерни услуги за разработка и производство на продукти с висока добавена стойност от създаването си през 1996 г.

С решения от SIEMENS DIGITAL INDUSTRIES Software, ние предлагаме технологиите на Industry 4.0, позволяващи на нашите потребители да иновират по-бързо, да произвеждат по-ефективно, да печелят повече!

Партньори

siemens.png
3d_systems.png
Shining 3D
Kuka
quinx.png
FAUSER AG
ZOLLER
E-Plus-3D
Industry Info
ESI ProCAST
MOLDEX 3D
zuken.png

Контакти

6100 Казанлък, БЪЛГАРИЯ
ул. "Стара река" 2, етаж 3, офис 310
в Дом на културата "Арсенал"

Тел.: +359 2 90 33 999, +359 431 6 35 68
e-mail: [email protected]

SpaceCAD
Copyright © 2023 SpaceCAD. A DAVID Holding Company. All rights reserved.